ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ''ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ'': ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ Π. ΕΥΘΥΜΙΟ ΜΠΑΡΔΑΚΑ ΔΙΑ ΤΗΝ METATΡΟΠΗ KAI ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΒΙΝΤΕΟ




1 comments:

  1. Δεν θα σχολιάσω τα της Απολογίας του κοιμηθέντος πατέρος Χρυσοστόμου Καβουρίδη. Τούτο μόνο. Τα ιστορικά γεγονότα που αναφέρει είναι λίαν σημαντικά και βλέπει κανείς, πώς εμπλέκεται η Θρησκεία στις πολιτικές δολοπλοκίες.

    Επιθυμώ να αναφερθώ σε κάποιον "ιωάννη του Θεού", ένα βίντεο που ακολουθεί μετά το τέλος της οπτικοακουστικής παρουσίασης, όπως συνήθως γίνεται μετά το τέλος κάθε παρόμοιου υλικού στο youtube. Στην οθόνη εμφανίζονται και άλλα μικρά εικονίδια με συναφή ή άσχετα θέματα. Επέλεξα αυτό με τον "ιωάννη του Θεού" και την Αποκάλυψη της αλήθειας. Ο άνθρωπος αυτός, ντυμένος με λευκό ράσο - δώρο από τον π. Σωφρόνιο - ποιον απ΄ όλους, τον Σαχάρωφ του Έσσεξ ; - δηλώνει παλαιοημερολογίτης, είναι κατά των παλαιοημερολογιτών και κατά πάντων. Έχει μάλιστα και ακροατήριο. Α , ναί, έχει και ένα ραβδί !! Το βίντεο μας πληροφορεί για 4.603 προβολές από το 2012. Θα γράψω μόνο ότι πρόκειται περί ενός λίαν μπερδεμένου ανθρώπου. Δεν ξέρει τι του γίνεται και καλό είναι, οι καθ΄ ύλην υπεύθυνοι, να ενημερώνουν τους πιστούς. Καθίσταται, μάλιστα, λίαν επικίνδυνος ο "ιωάννης του Θεού", αφού απευθύνεται σε ολιγομαθείς περί την πίστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top