ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΘΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΚΑΙ

ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ! ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ!

_______Ήταν Μεγάλο Σάββατο βράδυ, γύρω στις 10.20 μ.μ. όταν κτύπησε το τηλέφωνό μου. Ετοιμαζόμουν για την Ακολουθία της Αναστάσεως Στην άλλη άκρη ήταν ένας μαχητής Μητροπολίτης της Εκκλησίας μας. Γεμάτος ιερή αγανάκτηση μου διηγήθηκε, ότι κατά την ώρα εκείνη ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ παρουσίαζε ένα ντοκυμανταίρ, εβραϊκής εμπνεύσεως και προελεύσεως, δια του οποίου προσβάλλεται βάναυσα το πρόσωπο του Σωτήρος Χριστού! "Κάτι πρέπει να κάνουμε" μου είπε και κλείσαμε το τηλέφωνο, ευχηθέντες εις αλλήλους με το γνωστό  "ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ".
________Παρά το γεγονός, ότι δεν είχα διαθέσιμο χρόνο άνοιξα τόν τηλεοπτικό μου δέκτη για να πάρω μια γεύση περί του τί συμβαίνει. Καί δυστυχώς πιστοποίησα με τά ίδια μου τα μάτια κάτι απίστευτο! Την ώρα που οι ανά την Επικράτεια χριστιανοί ετοιμάζονταν, για να μεταβούν στο Ναό καί να προσκυνήσουν τόν Αναστάντα Σωτήρα Χριστό, οι διαβολεμένοι και αντίχριστοι παράγοντες του ΣΚΑΙ εδιάλεξαν, για να παρουσιάσουν ένα ντοκυμανταίρ, το οποίον σκοπόν είχε να παρουσιάσει "τον μύθο του Μεσσία"  Με άλλα λόγια ο Χριστός δεν υπήρξε ιστορικό πρόσωπο! Είναι κατασκεύασμα κάποιων! Για να "αποδείξουν" τον ισχυρισμό τους, εάν καλώς αντιλήφθηκα, αναφέρθησαν καί σε άλλους Μεσσίες!  Την ώρα που ο υποσημειούμενος άνοιγε το δέκτη της τηλεοράσεως γινόταν λόγος για ένα ακόμη Μεσσία, που εμφανίσθηκε διακόσια τόσα χρόνια αργότερα απο την εποχή του Χριστού! 
___________Τήν άλλη μέρα, δηλ. την Κυριακή του Πάσχα, ανέτρεξα στις εφημερίδες για να δώ το Πρόγραμμα του ΣΚΑΙ. Πράγματι στο Πρόγραμμα του Μεγάλου Σαββάτου, από τις 10.00 μ.μ. έως την 1.00' πρωϊνή ώρα, αναγράφεται το βλάσφημο: "22.00' Ιησούς. Η δημιουργία ενός Μεσσία-Ντοκυμανταίρ" !!!!! Και μόνο ο τίτλος θα μου ήταν αρκετός για να κατανοήσω τα σχέδια των Αντιχρίστων Παραγόντων του ΣΚΑΙ. Για τον κάθε αφελή τηλεθεατή, χωρίς άλλο, ο τίτλος παραπέμπει στη σκέψη, ότι ο Ιησούς Χριστός είναι ένας "κατασκευασμένος" Μεσσίας!!!  Τι άλλο μπορεί νά εκφράζει ή λέξις «Δημιουργία», παρά μόνο την έννοια «κατασκευή»;  Δηλ. ο Ιησούς Χριστός δεν ήταν ο ενανθρωπήσας Θεός, ο Σαρκωθείς, Σταυρωθείς  και Αναστάς Υίος καί Λόγος του Θεού! 'Ολα αυτά, κατά τους αντίχριστους ανθρώπους του ΣΚΑΙ, είναι αποτέλεσμα μιάς δημιουργίας, δηλ. μιάς κατασκευής. ΑΙΣΧΟΣ! ΑΙΣΧΟΣ! ΑΙΣΧΟΣ! 
____________Στην πιό ιερή ώρα, την ώρα που οι Ναοί των Ορθοδόξων πλημμυρίζουν και τα πλήθη συρρέουν εκεί για να προσκυνήσουν τον Αναστάντα Χριστό, οι Αντίχριστοι του Σκάϊ χύνουν το δηλητήριο της αθεΐας για να δηλητηριάσουν τις ψυχές των πιστών ανθρώπων! Όχι, κύριοι! Ο Χριστός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕΣΣΙΑΣ! Αν το αρρωστημένο μυαλό σας δεν μπορεί να το αποδεχθή να πάτε να εξαφανισθήτε! Είσθε αρρωστημένα μυαλά! Είσθε επικίνδυνοι!
_________Διερωτώμεθα: Δεν υπάρχουν Δικαστές στην Αθήνα; Γιατί δεν εφαρμόζουν τις διατάξεις του Αντιρατσιστικού Νόμου;  Γιατί σιωπούν;
_________Διερωτώμεθα επίσης: Δεν υπάρχει πια το λεγόμενο Ραδιο-τηλεοπτικό Συμβούλιο; Γιατί δεν αντιδρά;
  
___________Με δεδομένα τα παραπάνω ξεκινήσαμε για το Ναό της Φανερωμένης εδώ στο Αίγιο, για να εορτάσουμε την λαμπροφόρο Ανάσταση του Χριστού μας. Οπότε, λίγο πριν ψάλουμε τον ύμνο "ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ", από την ειδική εξέδρα, αδράξαμε την ευκαρία να καταγγείλουμε το γεγονός στο πολυπληθές εκκλησίασμα καί να καταλήξουμε  με τα λόγια της υμνολογίας της βραδυάς της Αναστάσεως: 
Στους παράγοντες του τηλεοπτικού Σταθμού ΣΚΑΙ απευθυνόμενοι, είπαμε από της εξέδρας, απευθύνουμε τα λόγια, που θα ακουσθούν ψαλλόμενα εντός ολίγου: 
«.......Διασκορπισθήτωσαν οι εχθροί του Σωτήρος Χριστού και φυγέτωσαν από προσώπου της γης οι μισούντες Αυτόν»,
«Ως εκλείπει καπνός εκλιπέτωσαν, ως τήκεται κηρός από προσώπου πυρός».....«ούτως απωλεσθήτωσαν οι αμαρτωλοί από προσώπου του Θεού», καθώς επίσης και οι ασεβέστατοι Παράγοντες του τηλεοπτικού Σταθμού ΣΚΑΙ!
___________Επικουρικώς προσθέτουμε εδώ, ότι την ημέρα του Πάσχα ο Σταθμός του ΣΚΑΙ επέμενε στην αντίχριστη διδασκαλία του! Στο Πρόγραμμα της ημέρας είχαν αναγγελθή δύο ντοκυμαντέρ, ως εξής:  
22.00'  Οι  μυστικές ζωές των 12 Αποστόλων. 
23.00' Ιησούς: Θεωρίες συνωμοσίας.     

__________Και οι δύο εκπομπές είχαν ένα απαίσιο περιεχόμενο! Αλλά το κορυφαίο σημείο τους ήταν αυτό, όπου η Αγία Μαρία η Μαγδαληνή κατονομάζεται ως «σύντροφος» του Κυρίου ημών Ισησού Χριστού!!!! Η ώρα ήταν περίπου 11.10΄μ.μ.όταν εξεστόμισαν αυτό το απαράδεκτο, ότι δηλ. η Μαρία η Μαγδαληνή ήταν η «φιλενάδα» του Κυρίου μας, στην ερωτική εκδοχή του όρου!  
___________Αναστημένε Χριστέ μου, σφράγισε το βλάσφημο στόμα τους! Εξαφάνισέ τους  από προσώπου της ελληνικής Επικρατείας! «....φυγέτωσαν από προσώπου της γης οι μισούντες Αυτόν»!
__________Ας μη σπεύσουν να μας κατακρίνουν μερικοί «super ορθόδοξοι» κληρικοί για την γλώσσα, που χρησιμοποιούμε!  Εμείς απλώς δανεισθήκαμε τα λόγια της υμνολογίας, δηλ. την γλώσσα της Εκκλησίας, κατά την αναστάσιμη βραδυά! Επαναλάβαμε- με συγκεκριμένη όμως αναφορά- τα λόγια που και εκείνοι έψαλαν, μάλιστα δε και σε τόνο θριαμβευτικό, κατά τήν άναστάσιμη ακολουθία! Η γλώσσα των Προφητών ήταν πάντοτε καθαρή, συχνά δε και επώνυμη! Επί παραδείγματι ο Προφήτης καί Πρόδρομος Ιωάννης, αναφερόμενος στη σχέση του Ηρώδη με την Ηρωδιάδα, την γυναίκα Φιλίππου του αδελφού του, έλεγε πρός τόν Ηγεμόνα: «ουκ έξεστί σοι έχειν τήν γυναίκα του αδελφού σου"! (Ματθ. 14, 4)
___________Χριστιανοί Αδελφοί, μη ξανανοίξετε το Πρόγραμμα ΣΚΑΙ! Φτύστε τους! Είναι όργανα του Διαβόλου! Είναι η ενσάρκωση του Αντιχρίστου στις ημέρες μας!
___________ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Αδελφοί και Πατέρες! «Αύτη η ημέρα, ην εποίησεν ο Κύριος, αγαλλιασώμεθα και ευφρανθώμεν εν αυτή».


+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Αίγιον, Πάσχα 2015 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top