Άρχισα να βλέπω σε διάφορα blogs, αλλά και στο facebook, για μια "προφητεία" (κλασικά αποδίδεται στον π. Παΐσιο), που αναφέρει ότι όταν σβήσουν τα φώτα του Πύργου του Άιφελ, θα αρχίσει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος... 

Όχι μόνο δεν έχετε τον Θεό σας (όσοι τα σκαρφίζεστε), αλλά είστε ιερόσυλα και αιμοβόρα κοράκια, για μερικά κλικς... ΠΡΟΦΑΝΩΣ, μιλάμε για ακόμη μια ΤΡΟΛΙΑ!

Από ότι είδα, ο π. Παΐσιος είπε (όπως αναφέρεται στις "Μαρτυρίες Προσκυνητών"): "Ασ' τους αυτούς, που μαζεύουν τους Μουσουλμάνους και χτίζουν τζαμιά. Αργότερα, θα καταλάβουν τι συμβαίνει και τότε θα είναι οι πρώτοι που θα πάρουν μέτρα εναντίον τους. Θα δείτε τι θα κάνουν". [(Μαρτυρίες Προσκυνητών. Τόμος Β΄, 2η έκδοση, σελίδα 365) - Με επιφύλαξη η παραπομπή και αν όντως έτσι ειπώθηκαν].

Οι ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΡΟΛ πρόσθεσαν (για να το... εμπλουτίσουν):

"Oταν τα φώτα του πύργου του Άιφελ σβήσουν τότε θα ξεκινήσει ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος", βάζοντας μάλιστα ως τίτλο "Η προφητεία του Γέροντα Παΐσίου για τους Γάλλους" (χωρίς πουθενά στις μαρτυρίες να αναφέρονται οι Γάλλοι).

Δεν τα γράφω αυτά επειδή παίρνω στα σοβαρά τις "προφητείες" που κατά καιρούς κατακλύζουν το διαδίκτυο, αλλά το κάνω μπας και προφυλάξω κανέναν από το να γίνει ρεζίλι κοινοποιώντας αυτές τις νέες αρλούμπες που κυκλοφορούν.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top