3 comments:

  1. Νεκτάριος Τόμπρος9 Ιουλίου 2016 στις 12:00 π.μ.

    Έχει σφαίρα στον εγκέφαλο(σκουριασμένη)!Μας λέει να αφήσουμε την αίρεση και να πάμε στο σχίσμα(σε ένα από τα πολλά)!!Ο αντίχριστος παραταξιακός Παλαιοημερολογιτισμός μπορεί να είναι και αίρεση(Μπαρδάκα γύρνα στην Εκκλησία του Χριστού.Ξύπνα.)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Νεκτάριε, εάν εννοείς ως ''σχίσμα'' τους παλαιοημερολογίτες σου υπενθυμίζω ότι το σχίσμα το δημιούργησαν οι Πρωτεργάτες της Καινοτομίας Χρυσόστομος Παπαδόπουλος και Μελέτιος Μεταξάκης. Όπως πολύ ορθά είχε επισημάνει και ο π. Θεόδωρος Ζήσης σε σχετικό βίντεο που έχουμε ήδη δημοσιεύσει ότι το σχίσμα το έκαναν οι Νεοημερολογίτες.

    Αλλά ας υποθέσουμε ότι το σχίσμα το έκαναν οι παλ/τες. Τότε και πάλι σου υπενθυμίζω:

    «Καλή η ενότης, όταν δεν είνε εις βάρος της αλήθειας και της σωτηρίας. Αλλιώς είνε προτιμότερο το σχίσμα.
    Καλή συνεπώς και η λεγομένη ένωσις των Εκκλησιών, αν γίνη στο έδαφος της αλήθειας, αν δηλαδή οι αιρετικοί επιστρέψουν στην Ορθοδοξία. Αλλιώς προτιμότερο το σχίσμα».

    (Από την ερμηνεία των στίχων 2-7 του ΙΔ’ κεφαλαίου των «Πράξεων Αποστόλων» σελ. 275 του ωραιότατου ερμηνευτικού βιβλίου του κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου,<>)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α.Ο.Χ.(Με το Πάτριο)12 Ιουλίου 2016 στις 7:11 π.μ.

    Αυτός είναι αιρετικός,μεταπατερικός,αντικανονικός(αποτείχιση λέει=εκτός των τειχών της Εκκλησίας).Εκκλησιολογία μηδέν.Στα κομάτια να πάτε λέει,δεν αρκεί η αποτείχιση από τους Οικουμενιστές ψευδεπισκόπους.Που ανήκει τούτος ο κληρικός για να τον καταγκείλουμε,κ.Ιωάννη;Πρέπει να καθαιρεθή αν δεν μετανοήσεί!Αίσχος!!Αιδώς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top