Επειδή μερικοί σπεύδουν να βγάζουν συμπεράσματα εγκωμιάζοντας (ή μη) το ιστολόγιό μας δια κάποια γραφόμενα που δημοσιεύουμε, έχουμε να σημειώσουμε τα εξής διευκρινίζοντας:

1) Το ιστολόγιό μας δημοσιεύει άρθρα τα οποία θεωρεί ενδιαφέροντα πρός σκέψιν ή προς συζήτησιν, δίχως να σημαίνει ότι ασπάζεται πλήρως όλα τα γραφόμενα εις αυτά. 

2) Το ιστολόγιό μας ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ με ζητήματα εγκυρότητος μυστηρίων, ιερωσύνης κ.λπ. διότι δεν είναι αρμοδιότητά μας ως λαϊκοί, αλλά και διότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΨΗ ως αναρμόδιοι. Τα ζητήματα αυτά τα θεωρούμε ως ''απαγορευμένο καρπό'' και δια τούτο δεν τα αγγίζουμε! Κάποια άρθρα που δημοσιεύονται από το ιστολόγιο και αφορούν αυτά τα ζητήματα, τα δημοσιεύουμε είτε διότι προέρχονται από αρμοδίους, είτε δια το ελεύθερον της γνώμης, δίχως τούτο να σημαίνει ότι τα ασπαζόμαστε πλήρως.

3) Δια όσους θεωρούν ότι δεν δημοσιεύουμε άρθρα τους ως δήθεν αποκρύπτοντας την ''αλήθεια'', τούτο εν μέρει είναι αληθές, όχι όμως διότι θέλουμε να αποκρύψουμε τους λόγους τους, ή την ελεύθερη γνώμη τους, η την ''αλήθεια'' που θεωρούν ότι πρεσβεύουν, αλλά διότι ήδη έχουμε δημοσιεύσει πολλάκις τα λεγόμενά τους και συνεχίζουν να μας στέλνουν ακριβώς τα ίδια προς δημοσίευσιν συνεχώς και συνεχώς! Το ιστολόγιό μας δημοσιεύει απόψεις αλλά δεν θα χρησιμοποιηθεί από μερικούς ως μέσον διαφήμισεώς τους!

4) Τα δικά μας άρθρα είναι όσα δεν περιέχουν εις το τέλος πηγή. Αλλά επειδή έχει τύχει να λησμονήσουμε κάποιες φορές να προσθέσουμε πηγή στο τέλος, αλλά και δια να μη νομίζει κανείς ότι είναι και δικό μας το άρθρο, από δω και στο εξής σε κάθε δικό μας άρθρο θα γράφουμε ότι προέρχεται από το ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ.

Ευχαριστούμε.




ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top