Σήμερα Κυριακή της Ορθοδοξίας του έτους 2017 είναι μία ξεχωριστή ημέρα στην ιστορία της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας. Σήμερα ανακοινώθηκε και έγινε η Αποτείχιση, εκ των Φιλοοικουμενιστών, του Πατέρα Θεοδώρου Ζήση, του ουσιαστικού Ηγέτου και Αρχιτέκτονος της Αντιστάσεως στην Παναίρεση, εκ του χώρου της επισήμου Εκκλησίας. 
Αν και πολλοί από την "Σύναξη Κληρικών και Μοναχών" δεν προχώρησαν στο διάβημα αυτό μέχρι σήμερα, παρά τον πλούσιο Αντιοικουμενιστικό, Θεωρητικό και Αγωνιστικό καρπό που προσέφεραν,  τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε άλλες Ορθόδοξες Χώρες, η καρδιά της προσπάθειάς τους, μαζί με άλλους που ήδη προσέτρεξαν ή θα προστρέξουν τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες, προχώρησε Ομολογιακά, με την Χάρι του Θεού, γεμίζοντας χαρά και ελπίδα όλους τους αληθινούς Ορθοδόξους. 
Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε πολλά χρόνια για να έλθει αυτή η ευλογημένη στιγμή και να σήμερα ήλθε. Το περιβόητο "άχρι καιρού" που σταματούσε την ολοκλήρωση των προσπαθειών των Ορθοδόξων και πρακτικά, όχι ως πρόθεση αλλά ως αποτέλεσμα, αποδείχθηκε ιστορικά ότι δεν σταμάτησε την εξέλιξη της φιλαιρετικής πορείας μέσα στην Ορθόδοξη Εκκλησία, σήμερα τελείωσε με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο σε μία μεγάλη Εορτή της Εκκλησίας μας αυτή του θριάμβου της Ορθοδοξίας. 
Το κίνημα αυτό των νέων Ομολογητών είναι βέβαιο ότι θα διωχθεί από τους φιλαιρετικούς, οι αδελφοί μας θα υποστούν διώξεις, άλλωστε αυτό είναι το βάπτισμα της αληθινής και θεάρεστης Ομολογίας. 
Εμείς οι Ορθόδοξοι του Πατρίου έχοντας υποστεί οι Πατέρες μας και αρκετοί από τους σύγχρονους Πατέρες και Αδελφούς μας τέτοιους διωγμούς είμαστε αλληλέγγυοι στους Πατέρες και αδελφούς που εξήλθαν στην Ομολογία για την Αγάπη Του Χριστού. Είμαστε αλληλέγγυοι και πνευματικά και ηθικά και υλικά και τους πληροφορούμε ότι μετά την επιλογή τους αυτή κατέχουν πλέον μία ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας και την αγάπη μας. Ευχόμεθα ολόψυχα ο Κύριός μας να τους στερεώσει στον αληθινά Ορθόδοξο δρόμο που επέλεξαν, έχοντας διαλέξει ήδη έμπρακτα πρωτο τον Κύριο μας στην ζωή τους και την καρδιά τους.  
Ο Κύριος μας να Σας στερεώνει στον ομολογιακό δρόμο της θυσίας που επιλέξατε και σε Σας και όλους τους άλλους Πατέρες και αδελφούς που έπραξαν ή θα πράξουν τις επόμενες ημέρες ομοίως. 
Εύχομαστε εκ βάθους καρδίας να έλθει σύντομα η ημέρα, με την Χάρι Του Θεού, όπου όλοι οι αληθινοί Ορθόδοξοι και από την μερίδα των Ορθοδόξων του Πατρίου και από την μερίδα των άρτι Αποτειχισμένων αδελφών θα βρεθούμε ενωμένοι εκκλησιαστικά και αγωνιστικά ενάντια στην Παναίρεση των Εσχάτων. 
Πατέρες και Αδελφοί Καλή Αγία Τεσσαρακοστή και Καλή Ανάσταση σε όλους και προ πάντων στην Εκκλησία μας!

Η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ 
ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ"

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top