Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.Βαρθολομαίος έφτασε πριν από λίγα λεπτά στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών και συναντάται με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών & πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.
Ο κ. Βαρθολομαίος έφτασε χθες το απόγευμα στην Αθήνα για να συμμετάσχει ως ομιλητής στις εκδηλώσεις που διοργανώνει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο Δήμος Τανάγρας για την Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος, στο Σχηματάρι, με σύνθημα «Καθαρός Ασωπός – Από την ιδέα στην πράξη».
Tον υποδέχθηκαν οι Μητροπολίτες Περιστερίου Χρυσόστομος, Μεσογαίας Νικόλαος, Νεαπόλεως Βαρνάβας, ο Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου Επίσκοπος Μεθώνης Κλήμης, ο Διευθυντής του Πατριαρχικού Γραφείου εν Αθηναις Μητροπολίτης Ανδριανουπόλεως Αμφιλόχιος και ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης.
Οι εκδηλώσεις, οι οποίες τελούν υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, περιλαμβάνουν ένα σύνολο περιβαλλοντικών δράσεων ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.
Νεώτερα σε λίγο…
















ΠΗΓΗ: http://orthodoxia.info/news/%CE%BF%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%B7%CF%82-%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%B8%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CF%82-%CE%AD%CF%86%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B7-2/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top