Ειδική εγκύκλιο, σύμφωνα με την οποία καλούνται οι σχολικές μονάδες όλης της χώρας (του τρισάθλιου μνημονιακού προτεκτοράτου Ελλαδιστάν…) να αφιερώσουν, την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018, δυο διδακτικές ώρες σε εκδηλώσεις και εκπαιδευτικές δραστηριότητες για τη  μνήμη  των Εβραίων του ολοκαυτώματος, απέστειλε ο κομμουνιστής υπουργός Γαβρόγλου.
Προτεινόμενο θέμα είναι «Το Ολοκαύτωμα και οι Έλληνες Εβραίοι», το οποίο αποτελεί και το θέμα του φετινού διαγωνισμού δημιουργίας βίντεο που διοργανώνεται από τη Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων και το Εβραϊκό Μουσείο Ελλάδος.
Οι εκπαιδευτικοί που θα χρεωθούν τη «δράση» καλούνται να επικοινωνήσουν με το Εβραϊκό Μουσείο Ελλάδος προκειμένου να λάβουν περισσότερες πληροφορίες για το προτεινόμενο θέμα και σχετικές οδηγίες για την παρουσίασή του, καθώς και να αντλήσουν ιδέες και υλικό από συγκεκριμένες και… εγκεκριμένες ιστοσελίδες.
Αλήθεια, πόσες διδακτικές ώρες αφιερώνονται στα σχολεία του Ελλαδιστάν για το Ολοκαύτωμα των Ποντίων και Μικρασιατών; Απολύτως καμμία, γιατί τέτοιες θύμησες είναι κατά της… ειρηνικής συνύπαρξης των λαών!


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top