Στις 4 Φεβρουαρίου έχει προγραμματιστεί το επόμενο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, αυτήν τη φορά στην Αθήνα.
Δημοσιεύματα ανέφεραν πως το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στον Πειραιά, ωστόσο αυτό διαψεύστηκε κατηγορηματικά από τους διοργανωτές. Σε επικοινωνία με το iefimerida.gr, έκαναν γνωστό πως το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα.  
Δημοσίευμα της «Καθημερινής» ανέφερε πως οι διοργανωτές αρχικά είχαν αποφασίσει το συλλαλητήριο να πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα, στο κέντρο της Αθήνας, ωστόσο, με την αιτιολογία ότι δεν επιθυμούν να προκαλέσουν κυκλοφοριακά προβλήματα στο κέντρο της πόλης, επέλεξαν το συλλαλητήριο να πραγματοποιηθεί στον Πειραιά. 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, οι πληροφορίες ανέφεραν πως η επιλογή του Πειραιά γίνεται επειδή το Σύνταγμα γειτνιάζει με τα Εξάρχεια και οι διοργανωτές δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση οι συγκεντρωμένοι να δεχθούν επίθεση από αντιεξουσιαστές, κουκουλοφόρους και μπαχαλάκηδες.
Ωστόσο, οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία ανέφεραν στο iefimerida.gr πως δεν υπήρξε ποτέ η σκέψη για διοργάνωση του συλλαλητηρίου στον Πειραιά και πως αυτή η διαρροή προήλθε από κάποιους που δεν θέλουν να πραγματοποιηθεί.  


Πηγή: Στο Σύνταγμα το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία -Διαψεύδουν οι διοργανωτές πως θα γίνει στον Πειραιά | iefimerida.gr 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top