Γράφουν οι ίδιοι:


«Αμέσως μετά το τέλος της Διεθνιστικής διαδήλωσης αλληλεγγύης για κοινούς ταξικούς αγώνες των Βαλκανικών λαών, συνεχίζουμε με αντιφασιστική παρέμβαση έξω από το θέατρο Ακροπόλ με αφορμή τις συνεχόμενες παρενοχλήσεις φασιστικού τύπου προς την θεατρική παράσταση “Jesus Christ Superstar”. 


Ήρθαμε να βάλουμε τέλος στον εκφοβισμό μέσω προπηλακισμών και τραμπουκισμών θεατών και εργαζομένων και στη μισαλλοδοξία που καταφεύγουν άτομα συγκεκριμένης ομάδας χριστιανό-φονταμενταλιστών.

Εξασφαλίζουμε την απρόσκοπτη πρόσβαση στο θέατρο και παρακολούθηση της εν λόγω παράστασης απέναντι σε κάθε μορφής φασιστική πρόκληση.

Οι λιγοστοί θλιβεροί χριστιανο-φονταμενταλιστές που προσπαθούν μέρες τώρα να φοβίσουν τον κόσμο των τεχνών μέσω προπηλακισμών με ρατσιστικό και ομοφοβικό περιεχόμενο δεν τόλμησαν να εμφανιστούν αυτή την φορά. Η παράσταση ανέβηκε σε ρυθμούς καθημερινότητας. Η παρουσία του μαχητικού αντιφασισμού στους δρόμους παραμένει εγγυητής απέναντι στην όποια φασιστική ανασυγκρότηση.

Από την μεριά μας δηλώνουμε ακάθεκτοι να συνεχίσουμε τον αγώνα και να τσακίσουμε κάθε μορφής φασιστική πρόκληση στους δημόσιους χώρους».


1 comments:


  1. Κουράστηκαν τα παιδιά της δημοσίας τάξεως και πήραν σήμερα ένα ρεπό.

    Έστειλαν όμως αντικαταστάτες !

    Πρώτη φορά (τουλάχιστον σε εμένα) γίνεται τόσο φανερή η σχέση κράτους - παρακράτους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top