Έξαλλοι οι αντιδρώντες βουλευτές
Για πρώτη φορά στην ιστορία της Βουλής, το ερχόμενο Σάββατο 9 Ιουνίου, θα φωτιστεί το ελληνικό κοινοβούλιο στα χρώματα του Gay Pride, στο πλαίσιο του φετινού Athens Pride, που λαμβάνει χώρα το απόγευμα του Σαββάτου, στο Σύνταγμα.
Η παρέλαση ξεκινάει στις 7 μ.μ. και το σλόγκαν του Athens Pride 2018 είναι «Παρούσα» και η αφίσα είναι ένα κολάζ διαφορετικών προσώπων που σχηματίζουν ένα και πολυμορφικό, προβάλλοντας πραγματικότητες που βιώνουν LGBTQI άτομα στην Ελλάδα.
Βέβαια, την απόφαση της Βουλής δεν πήραν με… καλό μάτι οι βουλευτές- πέραν της Χρυσής Αυγής- των ΑΝΕΛ και ορισμένοι βουλευτές της ΝΔ… Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως είναι «στα κάγκελα», θεωρώντας αδιανόητη την απόφαση…


ΠΗΓΕΣ: http://www.katanixis.gr/2018/06/gay-pride.html

https://www.diaforetiko.gr/i-voyli-ntynetai-gia-proti-fora-ayto-to-savvato-sta-chromata-toy-gay-pride/

http://fanpage.gr/plus/enimerosi/i-vouli-ntinete-gia-proti-fora-afto-to-savvato-sta-chromata-tou-gay-pride/

https://thecaller.gr/parapolitika/gia-proti-fora-i-vouli-sta-xromat-gay-pride/

http://www.iefimerida.gr/news/421995/i-voyli-tha-ntythei-savvato-sta-hromata-toy-gay-pride-antidraseis-apo-toys-voyleytes

http://thriskeftika.blogspot.com/2018/06/gay-pride.html



ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ



3 comments:

  1. " Εκτός από τη Βουλή, χορηγοί στο φετινό gay pride είναι το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και η Ευρωπαΐκή επιτροπή στην Ελλάδα, η περιφέρεια Αττικής και ο Δήμος Αθηναίων, οι πρεσβείες της Αυστραλίας της Ολλανδίας και του Καναδά, η ΕΡΤ αλλά και το ίδρυμα Ωνάση και το ίδρυμα Μποδοσάκη "

    Πηγή: iefimerida.gr


    Όπως καταλαβαίνουμε, σιγά-σιγά αυτή η υπόθεση αρχίζει και θεσμοθετήται . Σε λίγα χρόνια από σήμερα πιθανόν να γίνει και επίσημη εθνική εορτή και αργία.

    Έχουμε ήδη αποτειχιστεί από την σχισματο-αίρεση του νεοημερολογίτικου οικουμενισμού.

    Καιρός αποτειχιστούμε και από τους σπόνσορες των σοδομιτών με την άρνησή μας να παραλάβουμε την κάρτα μέλους τους (τη νέα βιοτσιπαρισμένη ταυτότητα).

    Έχει φτάσει πια ο κόμπος στο χτένι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΡΙΖΑ:

    "Είμαστε στα μισά του δρόμου και οφείλουμε να φτάσουμε στο τέλος του"

    http://aktines.blogspot.com/2018/06/blog-post_48.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top