Οι Τρικαμηνικοί έχουν στην κυριολεξία λυσσάξει τον τελευταίο καιρό λόγω  του π. Παισίου και συνεχίζουν να στρουθοκαμηλίζουν παρουσιάζοντας το ημερολογιακό ζήτημα ως κάτι ''ασήμαντο''.

Ας το καταλάβουν επιτέλους! Επιστροφή στο Παλαιό σημαίνει και επιστροφή στην ενότητα της Εκκλησίας η οποία έχει διασπαστεί εδώ και πολλά έτη αρχή γινομένης του ημερολογιακού. Και πόσο μάλλον όταν ομιλούμε για ένα ημερολόγιο το οποίο επέβαλε βιαίως ένας Μασώνος! Ή μήπως το αμφισβητούν;

Και μόνο που γνωρίζουν ότι Πρωτεργάτης της μασωνικής αυτής καινοτομίας ήτο ο Μελέτιος Μεταξάκης, θα έπρεπε και μόνο γι΄ αυτό, να το είχαν απορρίψει από έτη, όπως έχουμε αναφέρει δεκάδες φορές!

Όσο για τους ''χιλιάδες πιστούς που έχουν διάθεση να βγούν στον αγώνα....'' αλλά δήθεν ''κωλύονται''.... το ορθό είναι ότι αυτοί οι πιστοί σοκάρονται βλέποντας αυτήν την εμμονή των Τρικαμηνικών κατά των Παλ/των αλλά και τα ίδια τα γραφόμενά τους όπως: «Να μη γίνη καμία ένωση με παράταξη Παλαιοημερολογιτών». 

και μάλιστα όταν σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα αυτοί οι ίδιοι έγιναν παρατάξεις:

Και σήμερα ήλθε και ο κ. Ρίζος να κουνήσει το δάκτυλό του υπενθυμίζοντάς μας και το βιβλίο του = αποτυχία, το οποίο μάλιστα όπως αναφέρει και ο ίδιος, περιέχει ''πρωτοφανή στην ελληνική βιβλιογραφία στοιχεία''!!! Δείτε αυτά τα ''πρωτοφανή'' στοιχεία αλλά και την αναίρεση αυτών στον σύνδεσμο:

http://entoytwnika1.blogspot.com/2017/07/blog-post_17.html

Κακώς ασχολείται ο π. Παΐσιος μαζί τους!




ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top