ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΥ


«Θα γίνει φοβερή σφαγή στην περιοχή της πρώην Βυζαντινής Αυτοκρατορίας....
Το  Βατικανό  θα διαδραματίσει  σπουδαίο  ρόλο  σε  όλο  αυτό, ώστε να αποτρέψει  τον ολοένα και μεγαλύτερο  ρόλο  της Ορθοδοξίας, και να  αποτρέψει  μια  τέτοια  ένωση....».

 ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥ


 ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΥ


«Η δε Ρωσία ξαφνικά εισβάλλει στην Τουρκία / και ως χείμαρρος  ορμητικός  σαρώνει την Περσία.
Με λύσσα  αμύνεται  σκληρά  η Άρκτος στην  Τουρκία που  αδίκησε την Ελλάδα,  και  όλη  (η Τουρκία) αναφλέγεται και 
καίει σα λαμπάδα».

ΠΑΙΣΙΟΥ

«Η Τουρκία θα διαμελισθεί. Ο διαμελισμός αυτός σίγουρα μας ικανοποιεί και μας συμφέρει ως κράτος. Έτσι θ΄ απελευθερωθούν τα χωριά μας, οι αλύτρωτες πατρίδες.
Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους. Το κουρδικό θέμα έχει ήδη δρομολογηθεί. Αυτά θα γίνουν, όχι τώρα, αλλά σύντομα, όταν θα πάψει αυτή γενιά που κυβερνάει την Τουρκία και θα αναλάβει νέα γενιά πολιτικών. Τότε θα γίνει ο διαμελισμός της Τουρκίας»


                                         ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥ
 ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΥ


«Η Ρωσἰα προχωρεί ακάθεκτη φθάνει στην Παλαιστίνη / Θεός θέλει ο Αντίχριστος του Κόσμου για να γίνει.


ΠΑΙΣΙΟΥ

«Η Ρωσία θα συνεχίσει τον πόλεμο μέχρι τον Περσικό Κόλπο και θα σταματήσουν τα στρατεύματά της έξω από την Ιερουσαλήμ. Τότε οι δυτικές δυνάμεις θα δώσουν προθεσμία στους Ρώσους για να αποσύρουν από τα μέρη αυτά τα στρατεύματά τους.....Η Ρωσία, όμως, δε θα αποσύρει τις δυνάμεις της. Και τότε οι δυτικές δυνάμεις θα αρχίσουν να συγκεντρώνουν στρατεύματα, για να επιτεθούν στους Ρώσους».
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top