Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ!



Με την βοήθεια του Θεού, το ιστολόγιό μας "Κρυφό Σχολειό" δημιούργησε μια νέα ψηφιακή ελληνορθόδοξη βιβλιοθήκη με το όνομα:

Πρότυπος Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη 
"Δωρόθεος ο Σχολάριος"

Σκοπός είναι η ψηφιοποίηση εκατοντάδων τεκμηρίων που έχουν εντοπισθεί, τα οποία δεν υπάρχουν σε ηλεκτρονική μορφή. Η πρωτοτυπία του εγχειρήματος έγκειται στο γεγονός ότι το κόστος της ψηφιοποιήσεως (ελλείψει επιχορηγήσεων ΕΣΠΑ, που έχουν οι άλλες Ηλεκτρονικές Βιβλιοθήκες) το αναλαμβάνουν οι αναγνώστες και επομένως από τις ενέργειές τους εξαρτάται η λειτουργία της Βιβλιοθήκης, αλλά και η ποσότητα των τεκμηρίων της.

Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 2013! (ΒΙΝΤΕΟ)





Διαβἀζουμε τα εξής κωμικοτραγικά:

«Ο ψυχίατρος της NASA και ακαδημαϊκός Γεώργιος Τάουιλ, ο οποίος έζησε 20 χρόνια σε πολύ στενή επαφή με τον , διηγείται τη ζωή του με τον Άγιο και αποκαλύπτει τι του είπε το 1985 για την ».

Και πότε λέτε ότι είπε ότι θα γίνει η άνοδος της Ελλάδας; Μετά το 2013!!! Τι ωραία! Το επίρρημα ''μετά'' είναι και το καλύτερο επιχείρημα! Μπορεί να ήταν το 14, το 15, 16, 17, 18 (σήμερα), το 19, 20 και ούτω καθεξής! Έτσι μπορεί να πέσεις και μέσα!

Υ.Γ. Το βίντεο είναι του 2016.






ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο «ΗΓΕΤΗΣ» ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ; (3o MEΡΟΣ)


Προ ημερών είχαμε δημοσιεύσει την ανάρτηση περί του δήθεν ηγέτη που θα σώσει τους Έλληνες! Ο τίτλος του άρθρου έγραφε: 

Συγκλονίζει ο Αγιος Παΐσιος: «Ο ηγέτης που θα λυτρώσει τους Ελληνες δεν είναι πολιτικός»


να όμως που μαθαίνουμε τα εξής διαφορετικά:


Προφητεία Γέροντα του Αγίου Όρους: Ποιος θα σώσει την Ελλάδα;


Ενώ αναφέρονται ακριβώς τα ίδια στα δύο άρθρα, όμως τα πρόσωπα είναι διαφορετικά!!! Ο ένας λέγει ότι ο γνωστός π. Παΐσιος είπε την «προφητεία» (δείτε εδώ ), ενώ ο άλλος αναφέρει ότι την είπε ο Παΐσιος ο Κρητικός (και μάλιστα η ανάρτηση είναι του 2015!!!)  ο οποίος:

«Κοιμάται ελάχιστα, και κάθε μέρα κάνει παρακλήσεις στην Παναγιά για τον κόσμο, τον Έλληνα την Ελλάδα μας. Αυστηρότατος με αυτά που συμβαίνουν στην ανθρωπότητα καλεί τον Άνθρωπο σε βαθύτατη μετάνοια και ξομολόγηση. Με πλυθείν αγάπη στον Θεό και τους Ανθρώπους είναι ο στυλοβάτης των Καρυών και στον Ναό του Πρωτάτου κάθεται όλα αυτά τα χρόνια σε ένα στασίδι του πρόναου κάνοντας το σημείο του σταυρού ασταμάτητα κρατώντας ένα τρακοσάρι κομποσκοίνι και παρακαλώντας την Παναγιά (την μάνα μας όπως λέει) να φωτίσει τον Άνθρωπο να μετανοήσει».

δείτε το εδώ.

Καταλαβαίνετε τώρα τις παραφροσύνες που δημιουργεί η Παΐσιολογία και η προφητολαγνεία;

 Ο π. Παΐσιος ο Κρητικός

ο γνωστός σε όλους π. Παΐσιος