Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

ΒΟΥΡΔΟΥΛΑΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!


Πριν από 6 έτη περίπου είχαμε κάνει 2 δημοσιεύσεις για ένα ζήτημα που είδαμε και σήμερα με άλλη αιτία (και κάθε φορά που γίνεται κάποιο περιστατικό).

Είδαμε λοιπόν και πάλι τις γνωστές εγω-παθητικές «συμβουλές» περί αποθήκευσης τροφίμων, φαρμάκων κ.λπ. κ.λπ! Mαζέψτε για να τρώτε και να είσαστε εσείς καλά στην υγεία σας, σε περίπτωση εκτάκτης ανάγκης όπως πολέμου κ.λπ, και αφήστε τους άλλους που δεν πρόλαβαν να μαζέψουν τρόφιμα, είτε διότι δεν έχουν χρήματα να ψωνίσουν είτε οτιδήποτε άλλο (σ.σ. «ας πρόσεχαν που δεν μερίμνησαν» ίσως να σκεφθούν τότε και μερικοί....), να πεθάνουν από την πείνα ή από την έλλειψη φαρμάκων!!! Θα πούν όμως αυτό που σκέφθηκαν; Όχι (θα σας αναφέρουν)! Τότε συγχωρέστε μας ξεχάσαμε! Εμείς είμαστε χριστιανοί, είμαστε πρωτίστως διάκονοι των άλλων και όχι του εαυτού μας!!! 

Με λίγα λόγια βούρδουλας μας χρειάζεται, και όχι τρόφιμα ή φάρμακα, που έχουμε το θράσος να θέλουμε να λεγόμαστε και Χριστιανοί Ορθόδοξοι!!! 

Για να μην λέγουμε τα ίδια και τα ίδια δείτε και στα σχετικά άρθρα κάτωθι. 

Και καλά να τα βλέπεις αυτά από χλιαρούς! Από ''θερμούς ομολογητές'' (όπως αρέσκονται να λέγονται και να νομίζουν ότι είναι) όμως..... 

Για άλλη μία φορά κρίμα για τα χάλια μας!