ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ ''ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ'': ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΣΟΥΛΙΕΡΗΔΩΝ (ΔΗΛ. ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ), ΔΙΟΤΙ Η ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ Κ. ΜΕΘΟΔΙΟ, ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ! 
ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΣΟΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ «ΕΥΛΟΓΙΕΣ» KAI AΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ!!!
ΑΡΑΓΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΛΑΒΑΝ ΕΥΛΟΓΙΑ Η ΑΛΟΓΙΑ;

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΥΤΗΣ:Βαρθολομαίος: Τραπέζι με τα άλλα δόγματα, συνάντηση με τον ηγούμενο της νέας αδελφότητας της Εσφιγμένου


Πρώτα παρακάθησε σε τραπέζι με εκπροσώπους άλλων δογμάτων και κατόπιν συναντήθηκε με τον ηγούμενο της νέας αδελφότητας της αγιορείτικης ΜΟνής Εσφιγμένου ο Οικουμενικός Πατριάρχης..
Αναλυτικά: 
 Η Α. Θ. Παναγιότης ο Πατριάρχης, το εσπέρας της Τρίτης, 1ης αρξ. μ. Μαρτίου, παρεκάθησεν εις το εν τη έδρα της Νομαρχίας της Πόλεως παρατεθέν υπό του Νομάρχου Εξοχ. κ. Vasip Şahin, δείπνον προς τιμήν των ενταύθα Θρησκευτικών Αρχηγών. 
Η Α. Θ. Παναγιότης ο Πατριάρχης, εδέχθη εις ακρόασιν:
- Τον Σεβ. Μητροπολίτην Βελγίου κ. Αθηναγόραν, μετά του ανεψιού αυτού Εντιμ. κ. Νicolas Peckstadt.
- Τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτην κ. Βαρθολομαίον, Kαθηγούμενον της εν Αγίω Όρει Ι. Μονής Εσφιγμένου, μετά των εκ των αδελφών αυτής Οσιωτ. Ιερομονάχου κ. Γαβριήλ και Μοναχού κ. Νικολάου.
- Τον Αιδεσιμολ. Οικονόμον κ. Χρυσόστομον Παπαλέξην, εκ της Ι. Μητροπόλεως Ρόδου, μετά της συζύγου αυτού Ευλαβ. κ. Οριόλας-Ελπίδος, και των υιών των Εντιμ. κ. Τσαμπίκου-Χρήστου και κ. Μαρίου.
- Την Ευγεν. κ. Berna Yılmaz, σύζυγον του πρώην Πρωθυπουργού της Τουρκίας Εξοχ. κ. Mesut Yılmaz.
- Τους Εντιμ. κ. Αθανάσιον Μπουλούδαν και κ. Ηλίαν Σαββάκην και τας Ευγεν. κυρίας Μαρίαν Σταμπουλού και Μαργαρίταν Κοραή, εκ Χίου.
- Τους Ελλογ. κ. Νικόλαον Βλέτσην και κ. Ιωακείμ Στεργιούδην, Καθηγητάς της Αθωνιάδος Εκκλησιαστικής Ακαδημίας, και τους εκ των μαθητών αυτής Εντιμ. κ. κ. Μηνάν Πέγιον, Θεόδωρον Ινσουρατσέλου, Γαβριήλ Μπούλιμαν και Μιχαήλ Μλαντένοβιτς.
- Την Ελλογ. κ. Έρσην Αμπατζή, Πρόεδρον της Εφορείας του Κεντρικού Παρθεναγωγείου, μετά των μελών αυτής.
- Τον Ελλογ. κ. Levent Uyşal, Πρύτανιν του Πανεπιστημίου «Nişantaşı», τον Εντιμ. κ. Mehmet Dağ, Δικηγόρον, και την Ελλογ. κ. Neşe Kavak, Καθηγήτριαν Πανεπιστημίου. Όμιλον φοιτητών προερχομένων εκ της Ι. Αρχιεπισκοπής Αμερικής και λοιπών Ι. Μητροπόλεων, μελών της αδελφότητος «Orthodox Christian Fellowship».
- Τον Ελλογ. κ. Çınar Sözer, Καθηγητήν, εκ Βιέννης.
- Τον Εντιμ. κ. Αθανάσιον Σιμιτσίογλου, μετά της συζύγου αυτού Ευγεν. κ. Ελένης, εντεύθεν.
- Τον Εντιμ. κ. Cevahir Buğu, Φωτογράφον, εντεύθεν.
- Τον Εντιμ. κ. Σταύρον Πεταλάν, εντεύθεν. 

- See more at: http://ekklisiaonline.gr/fanari/item/12090-vartholomaios-trapezi-me-ta-alla-dogmata-synantisi-me-ton-igoymeno-tis-neas-adelfotitas-tis-esfigmenou#sthash.ftBa42Jz.dpuf

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top