Τίτλος από παλαιά «προφητεία» για την Πεντηκοστή του 2012 όπου και προειδοποιεί να μαζέψουμε τρόφιμα για ένα εξάμηνο από τον Ιούνιο του 2012 και μετά.


Αφού απέτυχαν οι προφητολόγοι, μελλοντολόγοι κ.λπ. να δικαιωθούν δια τον επερχόμενο πόλεμο που ανέμεναν τον προηγούμενο μήνα, σήμερα διαβάζουμε:

«Είναι σαφές ότι ο Ερντογάν θα δημιουργήσει νέα επεισόδια με την Ελλάδα και μέσα στον επόμενο μήνα»

Που θα πάει.... κάποια στιγμή θα δικαιωθούν! Έως να δικαιωθούν, καλό θα είναι να θυμηθούν ότι υπάρχει και κάποιος ΑΛΛΟΣ που κάνει κουμάντο! Άραγε Τον γνωρίζουν; 



ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ





2 comments:

  1. Δεν είναι όλες οι "Προφητείες" που κυκλοφορούν απάτη, αλλά η παράλληλη ύπαρξη αληθινών μελλοντικών προρρήσεων ή πληροφοριών και άλλων απατηλών έχουν καταστήσει το θέμα αληθινή ψυχολογική αρρώστεια. Για παράδειγμα είχα ακούσει έντονα από την δεκαετία του 70, νεαρός στην ηλικία, ότι οι Σιωνιστές στις αρχές του 21ου αιώνα, μέσω μίας τεχνιτής Οικονομικής κρίσης σε Παγκόσμιο επίπεδο, θα προωθήσουν τα άνομα σχέδιά τους, γενικώς και ειδικώτερα εναντίον της Ελλάδος. Το γεγονός αυτό όντως επαληθεύτηκε. Από την ίδια εποχή ακούω επαναλαμβανόμενα κατά καιρούς σενάρια Ελληνοτουρκικού πολέμου και ενός γενικότερου πολέμου στην περιοχή μας, για πείνα μερικών μηνών, για συλλογή τροφίμων κ.λ.π. Αυτές τις προφητείες πάντοτε δεν τις πολυπίστευα, διότι αν και είχαν ένα πυρήνα αλήθειας, που είναι οι προφητείες που αποδίδονται στον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό, πάνω εκεί διάφοροι έπλαθαν τα δικά τους φανταστικά σενάρια κάθε φορά, με την ψευδαίσθηση που τους κατείχε, ότι δήθεν και αυτοί ήταν προφήτες. Τα σενάρια διαψεύστηκαν μέχρι τώρα και μάλιστα παταγωδώς και οι ψευδοπροφήτες απέδωσαν το γεγονός της αστοχίας τους στην δήθεν αναβολή των γεγονότων, εκ μέρους Του Θεού, για διαφόρους λόγους. Όμως σε όλη αυτή την απατηλή σκηνή υπάρχει και μία ρίζα αληθείας, που είναι οι πραγματικές προφητείες των αληθινών Αγίων, όχι εκείνων που ήθελαν να παραστήσουν ότι ήταν προφήτες ή και Άγιοι ακόμη. Το πότε θα πραγματοποιηθούν οι αληθινές προρρήσεις ουδείς το γνωρίζει, αλλά είναι πιθανόν κάποια στιγμή να γίνουν, όπως πιθανόν είναι στον καθένα μας να εμφανισθεί στην οποιαδήποτε στιγμή μία έκτακτη μεγάλη θλίψη ή πειρασμός. Αντί λοιπόν να έχουμε αγωνία μαζεύωντας τρόφιμα για πολέμους που έρχονται, ας μαζέψουμε τον εαυτό μας και την ψυχή μας και ας οπλιστούμε με την Χάρι και την υπομονή Του Θεού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top