Πολλές φορές μας έχουν γίνει παράπονα ότι σε ιστολόγια ''υπερ-γοχατζήδων'' διαγράφονται σχόλια τα οποία μερικούς δεν ''συμφέρουν''....! Δεν το πιστεύαμε έως ότου το είδαμε!

Τα περισσότερα  σχόλια που επιτρέπουν είναι από τα ''πρωτοπαλίκαρά'' τους τα οποία, με έντεχνο τρόπο, γράφουν διάφορες διαβολές, διαστρεβλώσεις, συκοφαντίες και πλάνες. Έτσι οι αναγνώστες αδυνατούν να δουν τον αντίλογο ώστε να έχουν σφαιρική γνώμη επί του τάδε ζητήματος. Και πως να τον δούν εφ΄ όσον διαγράφονται τα σχόλια; Οπότε μονόδρομος η ''αλήθεια'' που πλασάρουν μερικοί......!

Δια τούτο προτείνουμε στους αναγνώστες, μεταφορικά, να ''τινάζουν την σκόνη από τα πόδια τους'' και ας θυμούνται ότι:

«.......ἀνεκτότερον ἔσται γῇ Σοδόμων καὶ Γομόῤῥας ἐν ἡμέρᾳ κρίσεως....» (Ματθ. 10,15)  

περισσότερον επιεικής θα είναι η τιμωρία, κατά την μεγάλην εκείνην ημέραν της κρίσεως, δια τους κατοίκους της χώρας των Σοδόμων και Γομόρρας, παρά δια τους εν λόγω διαβολείς! 

Με λίγα λόγια το μόνο που καταφέρνουν μερικοί είναι το να μεγενθύνουν την τιμωρία τους και τίποτε άλλο!

Στον χώρο μας (Γ.Ο.Χ), ανέκαθεν υπήρχαν διάφοροι οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι την ανοχή της Εκκλησίας, δημιουργούσαν αντιξοότητες, διαμάχες κ.λπ. με αποτέλεσμα την δημιουργία διαφόρων ομάδων. Ώς επί το πλείστον, κεφαλή της τάδε ομάδας είναι κάποιος σχισματικός μοναχός ή ιερέας ο οποίος με πρόσχημα την δήθεν ''ομολογία'' της Πίστεως διακηρύττει τις πλάνες που κατεβάζει η κεφαλή του! Κάπως έτσι δημιουργούνται και οι ''παρατάξεις'' που πολλοί τις στιγματίζουν! Ας γνωρίζουν μερικοί ότι αυτή η ανοχή της Εκκλησίας είναι προσωρινή, έχει ημερομηνία λήξεως! Η λήξη της θα είναι την ημέρα της Κρίσεως!

Καλή μετάνοια!




ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top