ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ '' ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ'': ΠΡΟΣ ΠΟΙΟΝ ΣΚΟΠΟ ΕΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΠΟΛΑΠΛΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΟΔΟ; ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ! ΜΑ ΔΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΓΕΡΟΝΤΟΛΑΤΡΗ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ» ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Ο ΟΙΚ. ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ!!! ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΑΝ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ Η ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ! (ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΣΟ ΕΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΩΣ ΟΙΚ. ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ)!!!

ΕΜΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ: 




«Πάς ό λέγων παρά τά διατεταγμένα, καν αξιόπιστος ή, καν νηστεύη, καν παρθενεύη, καν σημεία ποιή καν προφητεύή, λύκος σοι φαινέσθω έν προβάτου δορά προβάτων φθοράν κατεργαζόμενος». 


 



ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ!!! 

«Κατ' αρχάς να έχουμε την ευχή του Οσίου Παισίου και του Πατριάρχου μας. 
Κατά δεύτερο το βίντεο αυτό αποτελεί ένα ακόμη τεκμήριο του σεβασμού που έτρεφε ο Άγιος μας αλλά και κάθε Άγιος προς τον θεμόν της Εκκλησίας όπως εκφράζεται δια του Επισκοπικού αξ
ιώματος και ιδιαίτερα στη σεπτή Κορυφή της Ορθοδοξίας τον εκάστοτε Οικουμενικό Πατριάρχη. Όμως ας μην ξεχνούμε ότι για τον νύν Πατριάρχη του Γένους μας πολλές ήταν οι προρήσεις των νεοφανών Οσίων, Πορφυρίου και Παισίου! Ο Θεός να ενδυναμώνει το δεξιό οιακοστρόφο της Μητρός Εκκλησίας και συντονιστή πασών των Εκκλησιών! Πολλά τα έτη του προς δόξαν Θεού και σωτηρίαν ψυχών»


ΜΑΛΙΣΤΑ!

2 comments:

  1. Τό ίδιο διδάσκει καί ο άγιος Αναστάσιος ο Σιναΐτης:

    ''Έχουμε διδαχθεί νά μή δίνουμε σημασία, στά σημεία, όταν αυτός πού τά ενεργεί διδάσκει αντίθετα μέ την ευσέβεια.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δείτε και σε αυτό το περιοδικό ψηφιοποιημένο το ακόλουθο τεύχος (pdf): περιοδικόν <> Μηνιαίο περιοδικό της Εκκλησίας της Ελλάδος, εις τό τεύχος του Ιανουαρίου ΕΤΟΣ 2012 (ΕΤΟΣ 61 - ΤΕΥΧΟΣ 1), εiς τήν σελίδα 14 ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΑΛΕΞΑΝΤΡΟΣ Σ. ΚΑΡΙΩΤΟΓΛΟΥ ΔΡΟΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ
    ΘΕΜΑ ΠΡΟΣ ΚΑΤΗΧΗΣΙΝ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top