Στο 2:29:00 και μετά.

«Ευχαριστούμε και άλλους αδελφούς χριστιανούς όχι μόνον τους Ορθοδόξους που πιθανόν να ήρθαν, διότι θέλω να ξέρετε ότι η αντίθεση για το συγκεκριμένο νομοσχέδιο είναι κοινή εκ μέρους όλων των χριστιανικών κοινοτήτων που υπάρχουν στην πατρίδα μας. Όλων! Ευχαριστούμε γιατί απόψε παρίστανται και εκπρόσωποι του χώρου του λεγομένου ''παλαιού εορτολογίου''».
Οι Γνήσιοι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ Χριστιανοί μετετράπησαν σε ''άλλοι αδελφοί χριστιανοί από τον χώρο του παλαιού εορτολογίου'' διότι ξέρετε... όλες οι χριστιανικές ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ εκφράζουν την αντίθεσή τους.....
Μας ''τίμησαν'''με τον καλύτερον τρόπον! Οι ''ου με πείσεις καν με πείσεις'' ας τους πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τιμητική προσφώνηση που τους έκαναν!
(Το βίντεο αφορά την εκδήλωση στο Βελλίδειο Συνεδριακό κέντρο)


2 comments:

  1. Πολυμενόπουλος Διονύσιος16 Φεβρουαρίου 2024 στις 11:47 μ.μ.

    Είδα το βίντεο και άκουσα την προσφώνηση του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης του Νέου. Τι κατά την γνώμη σας θα έπρεπε να κάνουν οι του Πατρίου; Να διαμαρτυρηθούν; Να σηκωθούν να φύγουν; Να γίνει επεισόδιο στην σημαντική αυτή εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη που είχε πολύ κόσμο εναντίον του νόμου της Κυβέρνησης; Και μάλιστα όταν ότι ελέχθη ήταν μία ξαφνική προσφώνηση; Η σύνεση λόγω του κοινού σκοπού εναντίον του νόμου επέβαλε κατά την γνώμη μου την παρουσία των κληρικών του Πατρίου στην εκδήλωση και καλώς συμμετείχαν και η σιωπή στην ξαφνική προσφώνηση δεν ήταν αποδοχή των λεχθέντων αλλά αναγκαία πράξη για να αποφευχθεί το οποιοδήποτε επεισόδιο με το οποίο θα γελούσαν και θα χαίρονταν οι εχθροί της Πίστεως και της Πατρίδος. Νομίζω ότι και Σεις συμφωνείτε με αυτά που γράφω και κακώς, κατά την γνώμη μου, τίθεται αυτό το θέμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλησπέρα Διονύσιε. Τι έπρεπε να κάνει;
      Πρώτα πρώτα να μην καθόταν στην μέση όταν δεξιά και αριστερά του κάθονταν οι υπόλοιποι με τα εγκόλπια και ο μόνος που δεν το έβγαλε ήταν ο ίδιος.
      Δεύτερον η προσφώνηση δεν ήταν καθόλου ξαφνική διότι και τους γνώριζε και τον εγνώριζαν. Λες να άφηναν να κάτσει ΓΟΧ δίπλα τους έτσι;
      Τρίτον ''ο κοινός σκοπός εναντίον του νόμου'' που γράφεις ήταν ένα ακόμη δούλεμα κανονικό. Οι αγώνες δεν γίνονται με συνέδρια και φλυαρία για να μάθουμε ζητήματα που ήδη γνωρίζουμε!
      Τέταρτον οι εχθροί της πίστεως και της πατρίδος γελούν μαζί μας με τον νόμο που ήδη τέθηκε σε εφαρμογή βλέποντάς τα χάλια μας, ενώ έχουμε την εντύπωση ότι ομολογήσαμε κιόλας!
      Πέμπτον όχι μόνο δεν συμφωνώ μαζί σου, αλλά διαφωνώ εντελώς!
      Τα υπόλοιπα στις μελλοντικές αναρτήσεις.
      Να χαιρόμαστε τους Γνησίους ομολογητές για άλλην μίαν φοράν!

      Διαγραφή

 
Top