Διαβάζουμε τα εξής:

«Με μία προφητεία του ο γέροντας Παΐσιος μιλάει για τους Έλληνες πολιτικούς οι οποίοι είναι καθρέπτης της κοινωνίας, για τον αφανισμό της Τουρκίας καθώς και για την ύπαρξη του ηγέτη που θα λυτρώσει την Ελλάδα ο οποίος μάλιστα δεν είναι πολιτικός.
Διαβάστε ένα μέρος της προφητείας:
«Η Ελλάδα κατάντησε σκισμένο πουκάμισο και αυτή την στιγμή κυβερνάται από τον διάβολο. Ο πόλεμος θα γίνει και οι Ελληνες δεν θα πρέπει να τον φοβούνται γιατί θα είναι από τον Θεό. Η Τουρκία θα αφανιστεί και οι Τούρκοι μαζί της. Το 1/3 της χώρας θα σκοτωθεί, το 1/3 θα βαφτιστούν Χριστιανοί και οι υπόλοιποι θα χαθούν στα βάθη της χώρας.
Ο Ηγέτης που θα λυτρώσει τους Ελληνες και την Χώρα υπάρχει… είναι ευλογημένος από τον Θεό, καθαρός στην ψυχή, Χριστιανός Ορθόδοξος και δεν είναι πολιτικός.
Οι συνθήκες θα επιτρέψουν στον κόσμο να τον αναδείξει πολύ γρήγορα… και επειδή θα θέσει σαν κορώνα της πολιτικής του τον Χριστιανικό πολιτισμό θα ενώσει όλους τους Ελληνες και θα αναδείξει με τις πράξεις του τη αναγέννηση του Ορθόδοξου Χριστιανισμού σε όλο τον κόσμο».

Δυστυχώς μερικοί δεν θέλουν να εννοήσουν ότι ο Αντίχριστος, στον κάθε λαό ξεχωριστά, θα παρουσιαστεί ως ο ηγέτης που ανέμεναν (όλοι οι λαοί είχαν προφητείες για έναν ''Μεσσία'' που θα έλθει και θα λυτρώσει τον κόσμο)! Εμείς οι Έλληνες ειδικά, δεν έχουμε ανάγκη από κανέναν «ηγέτη» που δήθεν θα μας σώσει, διότι αυτός που αναμέναμε ήλθε! και φυσικά είναι ο Δεσπότης Χριστός! Κάποιοι δεν τον πίστεψαν και δεν τον πιστεύουν. Αυτοί θα είναι που όταν έλθει ο Αντίχριστος θα νομίσουν ότι αυτός είναι ο  ηγέτης που περίμεναν! Η εποχή του Αντιχρίστου θα προχωρεί συνεχώς προς την αποκορύφωσή της. Το μικρό ποίμνιο του Χριστού όλο και θα μικραίνει. Όμως όσο πιο δυνατός ο πόνος των ημερών που έρχονται, τόσο κοντύτερά μας θα είναι ο Κύριος, φθάνει να μείνουμε πιστοί μέχρι το τέλος. 

Οπότε καλό θα είναι όσοι περιμένουν τον δήθεν «λυτρωτή-ηγέτη» να ενθυμούνται ότι Αυτός ήλθε και πάλιν θα έλθει όχι όμως για να σώσει-λυτρώσει τους Έλληνες αλλά για να κρίνει τον κόσμο και να οδηγήσει τους πιστούς στην Βασιλεία των Ουρανών «
τὴν ἡτοιμασμένην  ἀπὸ καταβολῆς κόσμου» (Ματθ. κε΄35).

Ας προσέχουν λοιπόν όσοι χρησιμοποιούν τους λόγους των Γερόντων (αν τα είπαν όντως), διότι θα βρεθούν προ εκπλήξεως προσκυνώντας τον ίδιο τον Αντίχριστο νομίζοντάς τον ως τον ''λυτρωτή-ηγέτη που ήλθε να τους σώσει!



1 comments:

  1. Εσείς τα γράφετε, εσείς τά διαβάζετε, ίσως, καμμιά δεκαριά ακόμη. Τόν άγιο (Κύριος οίδεν) Παΐσιο εκατοντάδες, τόν περιμένουν ως οδηγό τής Αναλαμπής τού νέου Χριστοκεντρικού ελληνισμού καί τού νέου Χρονολογίου. Τά παλαιά παρήλθαν, τά νέα ομοίως, τώρα μάς έρχονται τά νέα μετά τά νέα - άλλως λεγόμενα "μετανεωτερικά", όπως λέμε "μεταπατερικά".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top