Έχετε δει αυτήν την φώτο που πολλοί έχουν δημοσιεύσει; 



Μας καταστρέφουν (λένε Χριστιανοί Ορθόδοξοι κιόλας!) τον αδένα εσκεμμένα, ώστε να μας υποτάξουν με αποτέλεσμα να γίνουμε σκλάβοι! Οπότε μακριά από rapid και self τεστ! Και καλά όλα αυτά, αλλά όταν κάνουμε μόνοι μας self τεστ καταστρέφουμε πάλι τον αδένα μας; Προσέξτε όμως τώρα την ''φιλοσοφία'' (αίρεση για εμάς), μερικών που δημοσιεύουν τέτοιες αναρτήσεις!

Θαυμάστε τώρα τους ''Ορθοδόξους'' και την ''Ορθοδοξία'' της εποχής μας που μάλιστα είναι και κατά της Νέας εποχής αλλά και ότι συνεπάγεται με αυτήν, δια ότι αφορά την λεγομένην ''επίφυση'':

''Η επίφυση ή αλλιώς το «τρίτο μάτι» κάθε ανθρώπου, μπορεί να ενεργοποιηθεί ώστε να αντιλαμβάνεται συχνότητες του πνευματικού κόσμου και να δίνει μια «θεϊκή» ευφορία, όπως και την αίσθηση ότι είναι κανείς «ένα» με όλα τα γύρω του.
Όταν η επίφυση ενεργοποιηθεί με διάφορες «αποκρυφιστικές» μεθόδους, ο άνθρωπος μπορεί να «ταξιδέψει» σε άλλες διαστάσεις (αστρικά ταξίδια), να «παρατηρεί» εξ΄ αποστάσεως (Π.Ε.Α – remote viewing) και να προσδώσει γενικά διάφορες «μεταφυσικές» αντιληπτικές ιδιότητες.
Όπως δε προαναφέρθηκε, σε νυχτερινές ώρες (που υπολογίζονται μεταξύ 01:00 και 04:00) κατά τις οποίες απελευθερώνονται χημικά στοιχεία στον εγκέφαλο, επέρχεται η αίσθηση της σύνδεσης κάποιου με την ανώτερη πηγή του''.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top