ΦΩΤΟ AΠΟ ΣΕΛΙΔΑ ΠΛΑΝΕΜΕΝΩΝ ΤΟΥ FACEBOOK
 

«Αυτοί των χριστιανικών κύκλων που θέλουν να βλέπουν τις τρέχουσες εξελίξεις των ημερών ως γεγονότα των Εσχάτων σκάβουν τον ίδιο τους τον λάκκο. Προσφέρουν μια πολύ εύχρηστη λαβή στην δόλια ομήγυρη που προωθεί την 'νέα' δικτατορική αυτή 'τάξη' πραγμάτων (η οποία αποτελεί προστάδιο εγκατάστασης ενός εντελώς απάνθρωπου τεχνο-ολοκληρωτικού καθεστώτος) να λασπολογούν και στιγματίζουν το σύνολο των αντιτιθέμενων στις μηχανεύσεις τους ως 'σκοταδιστικό' και 'ψεκασμένο'. Κάτι που λειτουργεί πολύ παραπλανητικά στα μυαλά της μεγάλης εκείνης, χλιαρής μέχρι και εντελώς αδιάφορης στα της Πίστης, πληθυσμιακής μερίδας του λαού, η οποία είναι βαριά κατειλημμένη από το ναρκισσιστικό πνεύμα της εποχής και φοβάται, τρέμει μη και στιγματιστεί ως 'συντηρητική' και 'οπισθοδρομική'.
Για να αντισταθεί κανείς σε προσπάθειες εγκαθίδρυσης ολοκληρωτισμού δεν χρειάζεται να βρίσκεται σε ιστορική περίοδο των Εσχάτων (της συντελείας του σύμπαντος κόσμου και της επαλήθευσης των όσων λέγονται στο καινοδιαθηκικό κείμενο της Αποκάλυψης δηλαδή). Κάθε προσπάθεια που αποπειράται να πνίξει το Θεόσδοτο ίδιον της συνειδησιακής και εκφραστικής ελευθερίας των ανθρώπων είναι βλάσφημο, αισχρό και απαίσιο. Και αποτελεί, φυσικά, έργο στο οποίο εμπλέκεται το πνεύμα του αντιχρίστου (του πνεύματος εκείνου που αντίκεται σε οτιδήποτε ανιπροσωπεύει το πνεύμα του Χριστού). Σε όποια στιγμή της ιστορίας της Ανθρωπότητας και αν συμβαίνει να εκδηλώνεται.
Ο πραγματικά φέρων πνεύμα Χριστού Χριστιανός δεν στέκει κριτικά απέναντι σε γεγονότα όπως αυτό τώρα με τις ταυτότητες (και ιδίως αυτό της κατάργησης του μετρητού χρήματος... που όλα βοούν για το ότι σύντομα πρόκειται να τεθεί επί τάπητος και αυτό) επειδή αποτελούν 'γεγονότα των Εσχάτων'. Στέκει κριτικά και αντιστέκεται απλά επειδή πρόκειται για έργα αντίθεα και απαίσια, γενικώς.
Ο φέρων πνεύμα Χριστού θα αρνούνταν να κάνει τα στραβά μάτια ακόμη και σε μια απλή απλούστατη απάτη που θα συνέβαινε σε κάποια συναλλαγή μπακάλικου της γειτονιάς. Πόσο μάλλον αν βλέπει πως τα πράγματα κυλούν προς επιβολή ενός απάνθρωπου καθεστώτος.
Λοιπόν, ας σταματήσουμε -όσοι θέλουμε να λεγόμαστε Χριστιανοί- να εμπλέκουμε την Θεολογία στην αντιμετώπιση των πολύ αρνητικών, πραγματικά, εξελίξεων των ημερών μας. Ας σταθούμε, απλά, ως κάποιοι που αρνούνται να τους 'φορεθεί' ένα άθλιο τυραννικό καθεστώς. Αυτό αρκεί και περισσεύει! Μην εργαλειοποιούμαστε στις δόλιες μεθοδεύσεις των όσων θέλουν να επιβάλουν ένα τέτοιο καθεστώς, δίνοντας τους την ευκαιρία να μας παρουσιάζουν ως 'σκοταδιστές' και 'ψεκασμένους'... εν τω μέσω μιας κοινωνίας τόσο επιρρεπούς σε ναρκισσιστικά μυθεύματα δήθεν φωταδισμού και προοδευτισμού».

ΠΗΓΗ: ΑΠΟ DIM. LAL. ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ

1 comments:

  1. Παρακαλούνται οι αδελφοί να αφήσουν στην άκρη αυτά τα ζηλωτικά ... που κάνουν πιο πολύ κακό παρά καλό.

    Την λύση αγαπητοί αδελφοί μας την έδωσε ο ίδιος ο τιμιώτατος Πρωθυπουργός της Ελλάδος κ.κ.Μητσοτάκης καθώς με επίσημη δήλωσή του σήμερα στο Υπουργικό Συμβούλιο ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ τον Ελληνικό λαό ότι οι νέες ταυτότητες ΔΕΝ θα έχουν RFID CHIP !

    Επομένως όταν και αν έρθει η ώρα να βγάλετε την νέα ταυτότητα να ζητήσετε από τους αστυνομικούς να εκδοθεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έθεσε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, δηλαδή ΧΩΡΙΣ RFID CHIP.

    Πηγές :

    https://www.newsit.gr/politikh/mitsotakis-sto-ypourgiko-oi-nees-taytotites-oute-tsipakia-exoun-oute-mikrofona-den-akousa-protaseis-apo-tin-antipoliteysi-gia-tis-foties/3849086/amp/

    https://www.naftemporiki.gr/politics/1509080/k-mitsotakis-oi-nees-taytotites-den-echoyn-oyte-tsipakia-oyte-kameres-na-mi-ginontai-oi-polites-thymata-empaigmoy/

    https://www.skai.gr/news/politics/mitsotakis-sto-ypourgiko-oi-nees-taytotites-den-exoun-oute-tsipakia-oute-mikrofona

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top