Πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τους Μασόνους;


Ο πιο ισχυρός τρόπος για να τους αντιμετωπίσουμε - δεν υπάρχει πραγματικά τίποτα πιο ισχυρό - είναι να αποσπάσουμε αυτούς που βρίσκονται στην πλάνη, να τους διασώσουμε από τη βαβυλωνιακή ιδεολογία τους. Οι Μασόνοι ασκούν έλεγχο όχι με τη βοήθεια φυσικής δύναμης, αλλά με τη βοήθεια της απάτης. Θα μπορούσαμε να πολεμήσουμε τους Μασόνους με τις δικές τους μεθόδους, χρησιμοποιώντας απάτη εναντίον τους, και να γίνουμε ακριβώς όπως είναι εκείνοι. Φανταστείτε ότι σας δηλητηριάζουν με ένα θανατηφόρο αέριο· δεν θα πολεμούσατε φυσικά  το αέριο με περισσότερο αέριο! Αυτό δεν θα βελτίωνε την κατάσταση. Όταν δέχεστε επίθεση με δηλητηριώδες αέριο, πρέπει να φορέσετε μια καλή αντιασφυξιογόνα μάσκα. Ομοίως, όταν δηλητηριάζεστε από ψεύτικη ιδεολογία, φορέστε την καλύτερη αντιασφυξιογόνα μάσκα - τη γνώση του λόγου του Θεού· ή ακόμη καλύτερα: χρησιμοποιήστε την επιδέξια και γίνετε Ορθόδοξος ιεραπόστολος πρωτίστως με την ζωή σας· έπειτα ριχτείτε στην πηγή του αερίου και βγάλτε έξω όλους τους ανθρώπους που εξαπατήθηκαν!

Ποια θα πρέπει να είναι η στάση ενός πιστού Χριστιανού απέναντι στην έλευση του Αντίχριστου;

Ένας πιστός Χριστιανός πρέπει να εκπληρώνει την άμεση εντολή του Θεού να κηρύξει το ευαγγέλιο σε όλα τα έθνη της γης, βλέποντας την έλευση του Κυρίου Ιησού Χριστού. Ο Αντίχριστος είναι μόνο ένα σημάδι - ένα από τα πολλά - ότι η έλευσή Του πλησιάζει. Θυμηθείτε, εδώ τοποθετούμε την έμφαση μας: αναμένουμε την έλευση του Κυρίου και τον μεγάλο, τελικό διαχωρισμό. Ένα από τα μέσα της έλευσης του Κυρίου θα είναι η έλευση του Αντίχριστου. Σήμερα έχουμε αντιστρέψει τα πάντα: αναμένουμε την έλευση του Αντίχριστου αντί του Χριστού.

Είναι αλήθεια ότι το Άγιο Πνεύμα δεν θα μπορεί να εμφανιστεί πλήρως στη γη επειδή θα εμποδίζεται από τη ροή του χρόνου;

Φυσικά και όχι. Το Άγιο Πνεύμα είναι παρόν στο βαθμό που οι άνθρωποι είναι ικανοί να Το δεχτούν. Είναι παντοδύναμο και μπορεί να βάλει τέλος στον χρόνο οποιαδήποτε στιγμή. Το Άγιο Πνεύμα δεν εμφανίζεται ανοιχτά επειδή επιτελεί μυστηριακό έργο που σχεδιάστηκε έξω από τα όρια του χρόνου και τώρα πραγματοποιείται στις παγκόσμιες εξελίξεις. Ακούμε συχνά στις ειδήσεις για το πώς αποκαλύπτεται το μυστήριο του Θεού; Όχι! Και για καλό λόγο επειδή είναι μυστήριο. Όπως ακριβώς το σατανικό μυστήριο - η Μασονική συνωμοσία - δεν αναφέρεται, έτσι και το μυστήριο του Θεού δεν αναφέρεται, γιατί είναι ένα ακόμα μεγαλύτερο μυστήριο. Το μυστήριο του Θεού χρησιμοποιεί τη σατανική συνωμοσία ως ένα από τα όργανα για την πραγματοποίηση του θελήματός Του. Διότι ο Θεός μπορεί να χρησιμοποιήσει ακόμα και το κακό για να επιτύχει το καλό αποτέλεσμα στο σχέδιο Του.

Θα υπάρχει στα έσχατα χρόνια εξαφάνιση των εθνικών συνόρων;

 Τα εθνικά σύνορα εμφανίστηκαν ως αποτέλεσμα του Πύργου της Βαβέλ. Αυτά τα σύνορα θα είναι σε ισχύ μέχρι το ευαγγέλιο να έχει κηρυχθεί σε όλα τα έθνη. Προς το τέλος του κόσμου, τα εθνικά σύνορα θα εξαφανιστούν.

Θα υπάρξει στα έσχατα χρόνια ανελέητη δίωξη του Χριστιανισμού;

Όλα τα χριστιανικά έθνη θα εξαλειφθούν, καθώς και όλες οι ιεραποστολικές κοινωνίες και ο θεσμός της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Η Εκκλησία (το μικρό ποίμνιο) θα παραμείνει, οι ιερές ακολουθίες θα συνεχιστούν, αλλά δεν θα υπάρχουν πατριαρχεία· θα υπάρχουν μεμονωμένοι επίσκοποι, ιερείς και λαϊκοί που θα είναι πιστοί στον Θεό.

Θα είναι δυνατόν κανείς να ξεπλύνει το σφράγισμα του Αντίχριστου;

Αυτό είναι αυταπάτη. Το σφράγισμα του Αντίχριστου θα ξεπλυθεί αιώνια στη λίμνη της φωτιάς και του θειαφιού. Αυτού του είδους οι θρύλοι είναι πονηροί και κακοί. Είναι μια προσπάθεια να εξαπατήσουν τους ανθρώπους, να εμφυτεύσουν την κακή ιδέα ότι το να λάβει κανείς το σφράγισμα δεν είναι κάτι που πρέπει να ανησυχεί, ότι μπορεί κανείς να το ξεπλύνει αργότερα. Όχι, αυτό δεν θα γίνει. Αυτή η τρομερή τιμωρία προφητεύθηκε από τον προφήτη Ησαΐα  (Ησ. 66:22-24).


Γιατί πρέπει να υπάρξει το τέλος του κόσμου;

Το τέλος του κόσμου είναι η ανάσταση των νεκρών μέσω της δύναμης του Κυρίου Ιησού Χριστού. Όταν ο Υιός του ανθρώπου έρθει με όλη τη δόξα Του, και όλοι οι άγιοι άγγελοι μαζί Του, τότε θα καθίσει επάνω στο θρόνο της δόξας Του: Και θα συγκεντρωθούν μπροστά Του όλα τα έθνη· και θα διαχωρίσει τον ένα από τον άλλον, όπως ο ποιμένας χωρίζει τα πρόβατα από τα ερίφια (Μτ. 25:31-32). Υπάρχουν πολλές παρόμοιες περικοπές στη Γραφή, για παράδειγμα στο όγδοο κεφάλαιο του Ευαγγελίου κατά τον Μάρκο (Μκ. 8:38).
Οι άνθρωποι θα κάνουν την τελική επιλογή μεταξύ καλού και κακού. Η έλευση του Αντίχριστου δεν είναι το τέλος του κόσμου· είναι μόνο ένα από τα σημάδια του τέλους του κόσμου, και μάλιστα όχι το κύριο σημάδι.




(συνεχίζεται)

 

 

 


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top