ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ ''ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ'': MAΣ ΕΣΤΑΛΗ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ EMAIL ΑΠΟ ΑΔΕΛΦΟ. ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΙΩΣΑΜΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ  ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΩΣ ''ΖΗΛΩΤΕΣ, ''ΣΧΙΣΜΑΤΑ'' Κ.ΛΠ. ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΑΠΟΤΕΙΧΙΣΘΕΝΤΕΣ ΩΣ ''ΑΠΟΣΧΙΣΘΕΝΤΕΣ'', ''ΖΗΛΩΤΕΣ'' Κ.ΛΠ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΣΚΟΥΝ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΤΙ «ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ», «ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΗΛΩΤΕΣ» (ΩΡΑΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ!!)..... ΤΟΣΟ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ''ΠΑΛΑΙΟΠΑΣΧΙΤΕΣ'', ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΕΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΕΝΝΟΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΕΤΗ!!!

TO AΡΘΡΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΚΑΤΣΟΥΛΙΕΡΗΔΩΝ, ΤΩΝ ΔΙΩΚΤΩΝ ΤΗΣ ΓΝΗΣΙΑΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ!


Έγγραφα Μεγίστης Λαύρας και Σκήτης Τιμίου Προδρόμου Αγίου Όρους, αναιρετικά ανυπόστατων φημών

Κατόπιν αδείας και ευλογίας εκ της Ι. Μεγίστης Λαύρας, δημοσιεύουμε έγγραφα τής ιδίας και της υπ’ αυτήν Ιεράς Σκήτης Τιμίου Προδρόμου, αναιρετικά προσφάτων ψευδολογιών περί δήθεν αποσχιστικών ενεργειών της ως άνω Ιεράς Σκήτης και δήθεν συμπλεύσεως με την υπό τον τέως προϊστάμενο της Ι. Μεγίστης Λαύρας μοναχό Σάββα νεοζηλωτική κίνηση, η οποία ενορχηστρώνεται κυρίως από εξωαγιορείτικα πρόσωπα, που εκμεταλλεύονται το όνομα του ιερού ημών τόπου άνευ οιασδήποτε εξουσιοδοτήσεως από τα αρμόδια αυτού όργανα.

 
Τοιουτοτρόπως αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά η πλαστότητα όσων επικαλούνται διάφοροι, μεγαλόσχημοι και μη, αυτόκλητοι τιμητές του Αγίου Όρους, περί δήθεν επικρατήσεως των ζηλωτικών πεποιθήσεων εν Αγίω Όρει και μάλιστα σε συγκεκριμένες μονές, με προφανή την προσπάθεια αποσταθεροποιήσεως της υφιστάμενης σε αυτές καλής εσωτερικής διοικήσεως και της αρίστης πνευματικής σχέσεως με την σεπτήν Μεγάλην του Χριστού Εκκλησίαν και τον Παναγιώτατο προκαθήμενο αυτής και οικουμενικό ημών Πατριάρχην κ.κ. Βαρθολομαίον. Ευχόμενοι όπως ο Κύριος δίδη μετάνοιαν και καθαρότητα νοός στους πεπλανημένους αδελφούς μας παραθέτουμε εν συνεχεία τα έγγραφα. 







ΠΗΓΗ: https://athosesfigmenou.blogspot.gr/2016/08/Laura.chinoviul.timiosprodromos.html

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top