ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ ''ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ'': ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΧΑΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ! ΔΗΛΑΔΗ ΒΛΑΣΦΗΜΟ! ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΙΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΚΡΩΝ!

ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ: ''ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ''!!!

3 comments:


  1. Δηλαδή φταίει μόνο ο Κλεομενης για την παραπάνω κατάσταση?

    Οι Αρχιερείς του ΠΗ που βρίσκονται σε μια νιρβάνα διάρκειας και δεν έκαναν ΤΊΠΟΤΕ (τι είπαμε ότι κάνουν τώρα για τις νέες ταυτότητες???) για να προστατέψουν το ποίμνιο και τις ανάγκες του για ιατρική περίθαλψη, δεν φταίνε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λέγεις αγαπητέ!!! Τι σχέση έχουν τώρα οι Αρχιερείς του Π.Η. με αυτό το ''έκτρωμα'' που είδα; Έχετε χάσει τελείως και την στοιχειώδη ανθρώπινη νόηση; Αυτό το ''πράγμα'' δεν έχει καμία σχέση με θρησκεία, με Ορθοδοξία και δεν ξέρω και γω τι άλλλο!!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΠΑΝΤΕΛΩΣ και δεν ακούω τίποτα παραπάνω!

      ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!

      Διαγραφή
  2. Και αν τους γνωρίζεις να πας να τους πείς ''ιεραποστολή'' να πάνε να κάνουν εκεί που κοστίζει.....τολμούν μερικοί ''ομολογητές'' να μεταβούν εις τα Πανάγια Προσκυνήματα (που εκεί τρώνε και ξύλο από τους αλλόθρησκους και αιρετικούς) που δεν υπάρχουν Έλληνες και κοντεύουμε να τα χάσουμε; Που είναι αυτοί οι ''εκκλησιαστικοί τσαμπουκάδες'';

    Τολμάνε να πάνε στην Αφρική που και κει κοστίζει πολύ......;;;

    Η υποκρισία σΕ όλο της το μεγαλείο! Οι υποκριτές έχουν το θράσος να κατηγορούν τους άλλους ως υποκριτές!!!

    ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top