Βλέπουμε συνεχώς με διάφορα άρθρα, ειδήσεις, ομιλίες κ.α. να πιέζεται η κοινωνία παγκοσμίως να αποδεχτεί τους λεγομένους ΛΟΑΤΚΙ. Οι αντιδρώντες κάθε φορά και σε κάθε ζήτημα που πασάρεται από την λεγομένη Νέα Εποχή, χαρακτηρίζονται με κάποιο επίθετο. Τώρα ονομάζονται ''ομοφοβικοί''! 
Σε κάθε ζήτημα και έπειτα από την αποδοχή του κοινωνικού συνόλου, την σκυτάλη παίρνει η Εκκλησία. Το έχουμε δει αρκετές φορές. Διαβάσαμε ότι στην Ιταλία δυο ομοφυλόφιλοι θέλησαν την ''ευλογία'' της ''εκκλησίας''! https://newdailycompass.com/en/first-gay-blessing-in-italy-diocese-of-italian-bishops-president. Θα έρθει και η σειρά της Ορθόδοξης. Το πρόβλημα είναι ότι οι σύγχρονοι ποιμένες έχουν αποδείξει ότι συχνά δυστυχώς υιοθετούν τα των Κυβερνήσεων. Τι θα κάνουν και με αυτό το ζήτημα; Θα το αποδεχτούν άραγε και με τι επιχειρήματα; 
Φυσικά η Ν.Ε., θα συνεχίζει να κάνει το ίδιο, δηλαδή να παρουσιάζει διάφορους φονταμενταλιστές ως δήθεν παράδειγμα ''ομοφοβικών'' φανατικών χριστιανών, και αυτούς που παρουσιάζουν τα ορθά και επιστημονικά επιχειρήματα αντιλόγου, θα τους βάζει εις το περιθώριο χαρακτηρίζοντάς τους.
Η Εκκλησία θα θεραπεύσει την αμαρτία, ή θα την αποδεχτεί ως κάποιο δήθεν φυσιολογικό φαινόμενο εξέλιξης της εποχής μας; Θα τους αποδεχτεί ως αμαρτωλούς ανθρώπους οι οποίοι έχουν ανάγκη θεραπείας και αποκατάστασης ή το αντίθετο; Ήδη έχει αργήσει πολύ να ξεκαθαρίσει την θέση της και αυτό προβληματίζει αρκετά. Αν φτάσουμε στο σημείο η εκκλησία να αποδεχτεί και αυτό, τότε πιστεύουμε ότι πια φτάσαμε στο έσχατο πλέον στάδιο πτώσεως.
Ας θυμόμαστε ότι στόχος της Νέας Εποχής δεν είναι να αδειάσουν οι Εκκλησίες, αλλά να γεμίσουν με ανθρώπους που θα έχουν αλλοιωμένο φρόνημα....

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top