ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ ''ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ'': AΓΙΑ ΚΑΙ ΑΓΝΗ ΨΥΧΗ Η Κ. ΓΑΛΑΤΕΙΑ! ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ! ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΟΥΝ ΟΙ ΕΞΟΧΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΗΣ! ΑΙΩΝΙΑ ΤΗΣ Η ΜΝΗΜΗ!



Εκοιμήθη το πρωί 23/9, η συγγραφέας και παραγωγός εκπομπών του Ραδιοφωνικού μας Σταθμού, Γαλάτεια Σουρέλη.
Η αείμνηστη Γαλάτεια Σουρέλη γεννήθηκε στην Καβάλα με καταγωγή από τα αγιασμένα χώματα της Μικράς Ασίας. Διακρίθηκε για την πλούσια συγγραφική της δραστηριότητα ενώ το 1980, η Ακαδημία Αθηνών τής απένειμε βραβείο για την προσφορά και το έργο της στην παιδική και εφηβική λογοτεχνία. Διετέλεσε παραγωγός εκπομπών του Ραδιοφωνικού Σταθμού «Πειραϊκή Εκκλησία» από της ιδρύσεώς του όπου μέσω της εκπομπής της ‘Κουβεντούλες με τη Γαλάτεια’ δίδασκε αγάπη, ήθος, πίστη και ελπίδα. Διακρίθηκε για την αγάπη της στο Χριστό και την Ελλάδα, το εθελοντικό πνεύμα και την ιεραποστολική δράση.
Η εξόδιος Ακολουθία της αείμνηστης Γαλάτειας Σουρέλη θα ψαλεί την Δευτέρα 26/9 στις 16:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Κηφισιάς.
Θερμή παράκληση της οικογένειας της θανούσης είναι, για όσους το επιθυμούν, αντί στεφάνων, να διατεθούν χρήματα για τον Ραδιοφωνικό Σταθμό «Πειραϊκή Εκκλησία» και  το Γηροκομείο Πειραιώς.


ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ: http://peradio.com/index.php/component/content/article?id=368

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top