1 comments:

  1. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ27 Αυγούστου 2014 στις 1:49 π.μ.

    Η σχισματικη ψευδο-αντι-οικουμενιστικη παραταξη του νεου ημερολογιου κανει αγωνα εναντιον των οικουμενιστων ενω παραλληλα κανει τυφλη υπακοη στην βλασφημη κακοδοξη και διεστραμενη πατριαρχικη οικουμενιστικη εγκυκλιο του 1920 που μιλαει και για ενιαιο ημερολογιο για ταυτοχρονο συνεορτασμο μεταξυ ορθοδοξων και ετεροδοξων.
    Ενω συνεχιζουν το σχισμα των πατερων τους καινοτομων μασονων οικουμενιστων αρχιερεων,  κοροιδευουν τους πιστους που δεν τους ακολουθουν μεσα στο σχισμα τους  και τους λενε ημερολατρες. Πληρης διαστροφη δαιμονικοτητα και σχιζοφρενεια απο τους αρρωστους οπαδους της σχισματικης παραταξης.
    Εξαφανισαν ολοκληρο το δογμα  της λατρευτικης ενοτητας και καθολικοτητας της πιστεως και την κοινωνια του Αγιου Πνευματος μεσα στην Μια Ορθοδοξη Εκκλησια.
    Εξαφανισαν ολοκληρη  αρχαια παραδοση τον θεσμο της νηστεας των Αγιων Αποστολων, οπως το 2013.
    Ξηλωσαν ολοκληρο τον κανονα του κυριακοδρομιου αλλαζωντας τα εωθινα Ευαγγελια τους Ηχους τους αποστολους και τα Ευαγγελια της Θειας Λειτουργειας.
    Εχουν αθετησει την εγγραφη και αγγραφη εκκλησιαστικη παραδοση της Ορθοδοξιας και εχουν στα κεφαλια τους ποινες αναθεματων απο τους Πατερες των Αγιων Οικουμενικων και τοπικων Πανορθοδοξων Συνοδων.
    Πλανη διαστροφη και  κακοδοξια απο τους οπαδους του οικουμενιστικου σχισματος, που αγωνιζονται ψευδως ως αντι-οικουμενιστες, ενω ειναι μισο-αποτειχισμενοι. Κρατανε πεισματικα ζωντανο σαν υπερμαχοι πρωτοστατες του οικουμενισμου  ολοκληρο το σχισμα των μασονων αρχιερεων του διαβολου.
    Ολοι αυτοι που κοινωνουν με τους κακοδοξους της αιρεσεως του σχισματος και της παρασυναγωγης  πρεπει να φυγουν απο τις τρεις πλανες και να ερθουν στο Διαχρονικο Ακαινοτομητο Ομολογιακο Πληρωμα της Μιας Ορθοδοξου Εκκλησιας.
    Σημερα ολοι οι Ορθοδοξοι  Χριστιανοι που εχουν εκκλησιαστικη κοινωνια με τα τρια ακρα των καινοτομων :
    1) αιρετικων και σχισματικων οικουμενιστων
    2) παρασυναγωγων παραταξιακων και
    3) μονο σχισματικων οικουμενιστων
    ειναι υποχρεωμενοι να αποτειχιστουν απο την κοινωνια των κακοδοξων προ και μεχρι Αγιας και οχι ληστρικης Συνοδικης διαγνωσεως και καταδικης με σκοπο να επιστρεψει ξανα η κανονικη ταξη η νομιμοτητα και το δικαιο της Μιας Αγιας Καθολικης και Αποστολικης Ορθοδοξου  Ανατολικης Εκκλησιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top