ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ''ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ'': ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΜΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΙΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1972 ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ι.Μ.ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ ΑΝΕΛΕΗΤΟΥΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΡΑΚΤΕΡ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ-ΚΟΝΑΚΙΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΜΙΣΘΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ !!!
ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΤΟΥ .
ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ  ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΙΩΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΤΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ .
ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ!!!


 Ραγδαίες εξελίξεις και πρωτοφανείς διώξεις σε μοναχούς της Μονής Κουτλουμουσίου.

ΑΓΙΟΣ ΟΡΟΣ 2017:  ΔΙΩΓΜΟΣ.

ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ- ΑΠΕΙΛΕΣ
ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ
ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΔΙΑΡΗΞΗΣ ΚΕΛΙΩΝ 
ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 


Σας μεταφέρουμε αποκλειστικές απολύτως εξακριβωμένες πληροφορίες που μόλις έφτασαν στο ιστολόγιο μας από το Άγιο Όρος (Τρίτη 11 το βράδυ)

Χθες, Δευτέρα, το απόγευμα,  3 πατέρες της Κουτλουμουσίου προσπάθησαν να εισβάλουν παράνομα στο κελί του π.Μακαρίου -δηλαδή να το καταλάβουν. Ο π.Μακάριος απουσίαζε ενώ μέσα φιλοξενούνταν 2 εκδιωκόμενοι πατέρες της Μονής Κουτλουμουσίου. Οι φιλοξενούμενοι πατέρες αρνήθηκαν να τους ανοίξουν.

Σήμερα (Τρίτη 25/4/2017), στις 11 πμ περίπου, ήρθαν μαζί με αστυνομικούς απαιτώντας και πάλι το κελί του π.Μακαρίου. Οι πατέρες κ πάλι δεν άνοιξαν και η κλειδωμένη καγκελόπορτα απέτρεψε τους αστυνομικούς να εισβάλουν μέσα.
Ίδια απόπειρα εισβολής έγινε και σε δεύτερο κελί την περίπου ίδια ώρα, πιθανότατα από τα ίδια άτομα.
Αντίστοιχη απόπειρα εισβολής στο κελί του π,Μακαρίου, έγινε και στις 6 μμ σήμερα (και πάλι μαζί με την αστυνομία)

H Μονή Κουτλουμουσίου διαθέτει και επίσημη ιστοσελίδα με άφθονα άρθρα! Δεν γνωρίζουμε αν έκαναν και facebook..

ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΟΥΝ ΤΟΝ 
"ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ". 
ΔΕΝ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΙΣ ΕΦΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ.

Οι πατέρες π.Μακάριος, π.Ιλαρρίων και π.Ιωσήφ, όλοι της Μονής Κουτλουμουσίου, έκαναν ΗΔΗ 2 φορές ΕΦΕΣΗ στην απόφαση του μοναστηριού να τους διαγράψει από το μοναχολόγιο (επειδή λόγω μνημόνευσης του αιρετικού οικουμενιστή Πατριάρχη Βαρθολομαίου εφαρμόζοντας τους Ιερούς Κανόνες οι ευσεβείς Αγιορείτες αρνούνταν να συμμετέχουν στις ακολουθίες).

Σύμφωνα με τον Καταστατικό Χάρτη του Αγίου Όρους, η ΕΦΕΣΗ θα έπρεπε να διαβιβαστεί ΑΜΕΣΑ στην Επιστασία, η οποία έχει προθεσμία 5 ημερών να τους καλέσει σε απολογία. 

Η Επιστασία ΟΥΔΕΠΟΤΕ τους κάλεσε, γιατί ΟΥΔΕΠΟΤΕ της προωθήθηκε από την Μονή, οι εφέσεις των 3 μοναχών. Η τελευταία έφεση είχε ημερομηνία 29/3/2017 (16/3/2017 με το π.η.).
Εφόσον ΔΕΝ κλήθηκαν σε απολογία -πέρα από την σοβαρότατη παρανομία της Μονής Κουτλουμουσίου-  οι ΕΦΕΣΕΙΣ τους θεωρούνται ότι έγιναν δεκτές, άρα παραμένουν εγγεγραμμένοι στο μοναχολόγιο της Μονής.

Η νέα "μόδα" των Αγιορειτών. Κατά την διάρκεια της Σαρακοστής, αντί να μείνουν στο μοναστήρι τους, κόβουν βόλτες για "ομιλίες" ανά την Ελλάδα.


ΑΡΝΟΥΝΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΦΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ

Η Μονή Κουτλουμουσίου ΑΡΝΟΥΝΤΑΝ να παραλάβει τις εφέσεις των πατέρων που διέκοψαν την μνημόνευση του Βαρθολομαίου. Αρνούνταν να τους δώσουν Αριθμό Πρωτοκόλλου οπότε οι πατέρες υποχρεωνόταν να τις καταθέτουν μέσω δικαστικού επιμελητή που έπρεπε να έρθει από εκτός Αγίου Όρους (υποβαλλόμενοι σε πολλαπλάσια έξοδα).

απόσπασμα από έφεση του π.Μακαρίου προς την Ιερά Κοινότητα (δείτε την ολόκληρη εδώ)

Τελεσίγραφο της Μονής προς τον π.Μακάριο

Η απάντηση του π.Μακαρίου, τους υπενθυμίζει ότι οφείλουν να εφαρμόζουν τον Καταστατικό χάρτη του Αγίου Όρους.
Δείτε την εδώ.ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ Π.ΙΛΑΡΡΙΩΝΟΣ, 
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ

Ο π.Ιλαρρίων, διαμένει στο κελί του εδώ και 23 ολόκληρα χρόνια, και το κελί είναι εντός του μοναστηριού. 
Ο π.Ιλαρρίων, μετά από πλήθος γεγονότων, αναγκάστηκε για 1η φορά, να κλειδώσει το κελί του (αλλάζοντας τον μύλο). 
Πατέρες την μονής κατέστρεψαν τον μύλο της κλειδαριάς -όπως οι ίδιοι του ομολόγησαν, πιθανότατα με τρυπάνι, με αποτέλεσμα την περασμένη Παρασκευή, της Ζωοδόχου Πηγής, στις 6 μμ, όταν επέστρεψε στο μοναστήρι από την θεία λειτουργία όπου είχε πάει, να μην μπορεί να εισέλθει ούτε καν για να πάρει τα πράγματα του, τα οποία έχουν ουσιαστικά δεσμεύσει -απέμεινε μόνον με ένα μικρό σάκο με τον οποίο πήγε να φιλοξενηθεί στο κελί του π.Μακαρίου. Πατέρες της μονής ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να του επιτρέψουν να πάρει τα πράγματα του, εν γνώσει τους ότι είναι μόνον με αυτόν τον μικρό σάκο.
Ομοίως εκδίωξαν και δεύτερο μοναχό που επίσης συνέχιζε να ζει μέσα στο μοναστήρι, επειδή  αρνείται να συμμετέχει στην μνημόνευση του Βαρθολομαίου.


Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΙΕΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ 
"ΝΙΠΤΟΥΝ ΤΑΣ ΧΕΙΡΕΣ ΤΟΥΣ"

Ο π.Ιλαρρίων απευθύνθηκε την επόμενη μέρα, (το Σάββατο το πρωί) στις τοπικές αστυνομικές αρχές καταγγέλλοντας την απόπειρα παραβίασης/διάρρηξης του κελιού του. Ζήτησε από την αστυνομία να κάνει αυτοψία. 
Η αστυνομία ζήτησε να υπάρχει και ένας "Επιστάτης" (της Επιστασίας), αλλά η Ιερά Κοινότητα τους απάντησε ότι ΔΕΝ μπορεί να δεχθεί την καταγγελία απευθείας από τους μοναχούς και ότι πρέπει "το μοναστήρι" να τους κάνει την καταγγελία!!!


ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ

Σήμερα (Τρίτη 25/4/2017) το πρωί, αστυνομικοί, ΚΑΤΕΣΧΕΣΑΝ το αυτοκίνητου άλλου μοναχού  από το κελί του (αυτοκίνητο που είχε πληρώσει ο ίδιος - απλά τα αυτοκίνητα στο Άγιο Όρος υποχρεωτικά εγγράφονται σε κάποια μονή). Το αυτοκίνητο -όπως πληροφορηθήκαμε- βρίσκεται τώρα στο προαύλιο της μονής Κουτλουμουσίου! Ο μοναχός προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα για 4 περίπου ώρες!!! (και του πήραν το αυτοκίνητο και τον προσήγαγαν!)
Με τον τρόπο αυτό εκβιάζουν τους πατέρες αφού χάνουν τα κελιά τους, ακόμη και τα οχήματα που έχουν αγοράσει οι ίδιοι, για να αναγκαστούν να μνημονεύουν τον Βαρθολομαίο.


ΝΤΡΟΠΗ ...
Όπως φαίνεται κάποιοι "Αγιορείτες" ΔΕΝ έζησαν Πάσχα. Τους έχει κατακυριεύσει ο
σατανάς και πασχίζουν να κάνουν ότι μπορούν για να "τιμωρήσουν" τους αγωνιστές, ευσεβείς πατέρες που δεν προσκυνούν την αίρεση του Οικουμενισμού.Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

2 comments:

 1. Αγσπητοί
  κάποιοι από εμάς δεν είχαν γεννηθεί το 1972.

  Τον κίνδυνο του οικουμενισμού, τον πληροφορηθήκαμε δυστυχώς πολύ πρόσφατα. Κι όμως, όπως βλέπετε τρέξαμε στις επάλξεις. Δείτε πόσες εκατοντάδες αναρτήσεις μας αναφέρονται στο θέμα.

  Ενδεικτικά, τις διώξεις που υπέστησαν όσοι αδερφοί μας ακολούθησαν το παλαιό ημερολόγιο, δεν τις είχαμε δει πουθενά μέχρι πριν 1 περίπου χρόνο (όταν τις είδαμε στο ιστολόγιο Κρυφό Σχολείο", τις προβάλαμε). Αντίστοιχα προβάλαμε την στήριξη στην μονή εσφιγμένου (ειδικά μετά τα δικαστικά γεγονότα με τις πολυετείς καθείρξεις)

  Αν εσείς δεν φροντίσατε τόσα χρόνια να μας ενημερώσετε, δεν φταίμε εμείς.
  Αντιθέτως, όπως μπορείτε να δείτε στην επόμενη - νεότερη- ανάρτηση μας, χωρίς κανείς να μας το υπενθυμίσει, τονίζουμε ότι τα ίδια έγιναν κ στην Εσφιγμένου.
  http://opaidagogos.blogspot.gr/2017/04/blog-post_62.html

  Πρέπει να δώσουμε τον αγώνα ενάντια στον Οικουμενισμό κ την Νέα τάξη, ενωμένοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητοί αδελφοί, Χριστός Ανέστη!

   Δεν νομίζουμε ότι το ιστολόγιο:''ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ'' έγραψε ότι έγραψε ώστε να προσβάλει οιονδήποτε.

   Συμφωνούμε και επαυξάνουμε δια όσα γράφετε εις το τελικό σχόλιό σας:

   «Πρέπει να δώσουμε τον αγώνα ενάντια στον Οικουμενισμό κ την Νέα τάξη, ενωμένοι»

   Σε αυτήν την γραμμή κινείται και το δικό μας ιστολόγιο!

   Ευχόμαστε οι ''δυνάμει'' λόγοι σας να γίνουν και ''ενεργεία'' ώστε «εν ενί στόματι και μία καρδία» να αγωνιστούμε μαζί κατά της Παναιρέσεως που μαστίζει και διαστρεβλώνει αρκετά έτη την πίστη του Χριστού!

   Διαγραφή

 
Top