Aγαπητοί σας χαιρετούμε και πάλιν!

Δυστυχώς το σχόλιό σας πάνω εις τα γραφόμενά μας είναι τελείως απαράδεκτον!

Μάλλον τα παθήματα δεν σας έχουν γίνει μαθήματα.

Είναι ανώφελος κάθε περαιτέρω σχολιασμός! Όσο εσείς ασχολείσθε  με τα ποθούμενα''φώτα της δημοσιότητος'' διότι δήθεν κόπτεσθε δια τον ''λαόν του Θεού'' αποφεύγοντας τις δήθεν ''μασωνικές πρακτικές'' (!!!) ενός διαλόγου πρόσωπο με πρόσωπο, εμείς  υπενθυμίζουμε:

«Με όσα ήδη σας απάντησαν αποδεικνύεται ότι έχουν δίκαιο!»    (http://entoytwnika1.blogspot.gr/2017/06/825.html)


και πάλιν:

«....πέραν αυτού η στάση σας ως ύφος διαλόγου δεν μας εκφράζει και βέβαια καθώς και ορισμένα επιχειρήματά σας έγιναν κονιορτός από τα επιχειρήματα του παλαιού, γι’ αυτό είστε εκτός πραγματικότητος και επομένως δεν μπορείτε να έχετε συνενοήση με όσους κάνουν σωστή και σοβαρή αποτείχιση, άρα αποκόπτεσθε από μόνοι σας από εμάς που δεν έχουμε τέτοια φρονήματα, εκτός αν ανακαλέσετε.» (http://aktines.blogspot.gr/2017/06/blog-post_48.html)

οπότε αγαπητοί κατακρίνουμε την έμμεση άρνησή σας ως δειλία, (την οποίαν την δικαιολογείτε τάχα ως αποφυγή μίας δήθεν ''μασωνικής πρακτικής''), τηρώντας ότι εγράψαμε και στο προηγούμενο άρθρο μας:

«ἔστω δὲ ὁ λόγος ὑμῶν ναὶ ναί, οὒ οὔ· τὸ δὲ περισσὸν τούτων ἐκ τοῦ πονηροῦ ἐστιν». (Ματθ. 5, 37)

Θα κλείσουμε με τον λόγο του π. Παϊσίου όπου και συμφωνούμε λέγοντας:

«Κλείνοντας θέλω να δηλώσω ότι αν δεν φανείτε αξιοπρεπείς στους χειρισμούς σας ως ιστολόγιο δεν επιθυμώ  του λοιπού να ασχοληθώ μαζί σας γιατί το θεωρώ ψυχοφθόρο να προσπαθώ σε ανθρώπους που δεν θέλουν να κατανοήσουν τα αυτονόητα μέσα στην Εκκλησία να ξοδεύω τον χρόνο που χάρισε ο Θεός προς σωτηρίαν! Καλή Φώτιση!». (http://entoytwnika1.blogspot.gr/2017/06/825.html)  
Θα 

1 comments:

  1. ΠΟΛΥΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ3 Αυγούστου 2017 στις 10:59 μ.μ.

    Αγαπητοί Αποτειχισμένοι της ομάδος του π. Ευθυμίου, του Παναγιώτη Σημάτη κ.λ.π. αντί να ασχολείσθε με τους συκοφαντημένους " Παλαιοημερολογίτες" προσθέτοντας από μέρους σας ότι δύνασθε προς πλεονασμό του "ονειδισμού " μας, ασχοληθείτε καλύτερα εναντίον των φιλοοικουμενιστών και ιδιαίτερα με το θεωρητικό " βαρύ πυροβολικό " του Φαναρίου, την εργασία 105 σελίδων του Επισκόπου Αβύδου, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίζεται επιχειρηματολογώντας, ότι δήθεν στην "Σύνοδο της Κρήτης" δεν υπήρξε καμμία νέα Εκκλησιολογία και δεν αναγνωρίσθηκε Εκκλησιαστικότητα στους Αιρετικούς και ότι οι Αντιοικουμενιστές γενικώς και ιδιαίτερα οι Αποτειχισμένοι ευρίσκονται σε πλήρη πλάνη στο θέμα αυτό, όπως και σε άλλα σοβαρά θέματα. Με τους " Παλαιοημερολογίτες" καιρός να τελειώνει ο άδικος επικοινωνιακός σας "πόλεμος" και να ασχοληθείτε πλέον με την απαξίωση του Αντιοικουμενιστικού στρατοπέδου που επιχειρεί το Φανάρι με την παραπάνω αναφερθείσα μελέτη. Εμπρός λοιπόν αν είσθε τόσο " μεγάλοι Θεολόγοι " όπως δείχνετε προχωρείστε στην αναίρεση της παραπάνω μελέτης. Αυτό θα ήταν ένα αληθινά θετικό βήμα για τον κοινό αγώνα ενάντια στην Αίρεση, ενώ τα άλλα, απλά ψυχικά διασπούν την δυνατότητα της μελλοντικής, έστω, Ενότητος των αληθινών Ορθοδόξων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top