Αν και το απόφθεγμα έχει πολλές παραλλαγές και δεν ανήκει στον Αρίσταρχο αλλά ούτε και στον Ηράκλειτο όπως νομίζουν οι περισσότεροι (αλλά αυτό είναι άλλο θέμα προς άλλη συζήτηση), συμφωνούμε απολύτως με το εν λόγω απόφθεγμα.

Δυστυχώς στον χώρο των Γ.Ο.Χ υπήρχαν (και υπάρχουν) αρκετοί που κατά καιρούς έχουν ευεργετηθεί και εφ΄ όσον έλαβαν το ''ποθούμενο'', έπειτα κατά ''περίεργον'' τρόπον έγιναν οι πιο επικίνδυνοι εχθροί! 

Όσοι λοιπόν δεν συμφωνούν με τους Γ.Ο.Χ η ακόμα έχουν δικές τους θεωρίες και απόψεις, τότε ας μεταβούν σε χώρο ο οποίος να τους αναπαύει, σύμφωνα πάντα με το δικό τους φρόνημα, και να αφήσουν διάφορες συκοφαντικές θεωρίες όπως π.χ. περί ψεμάτων, περί Μυστηρίων κ.λπ......


Το πρόβλημα όμως είναι ότι μερικοί δεν νομίζουν απλώς ότι έχουν μία διαφορετική άποψη-θεωρία, αλλά το χειρότερον είναι ότι ομιλούν και λέγουν περί άλλης πίστης! Οπότε, από την στιγμή που ομολογούν και μόνοι τους ότι έχουν άλλη πίστη, τότε ας μεταβούν κατά την πίστη τους όπου αυτοί νομίζουν! Το πόσο θα κάτσουν βέβαια.....και αυτό είναι ένα άλλο θέμα προς συζήτηση.....

Αυτοί λοιπόν που δίνουν δήθεν διάφορες ''πληροφορίες'' στους καλοθελητές (οι συκοφαντίες και οι διαστρεβλώσεις μεταμορφώνονται σε απλές ''πληροφορίες'') ας θυμούνται μίαν παλαιότερη ανάρτησή μας η οποία εγράφη για άλλο θέμα, όμως τα περισσότερα είναι και για τους ίδιους (διότι το πάθος είναι το ίδιον, οι λόγοι αλλάζουν ανά διαστήματα), και ας πάνε στο καλό και όπου αυτοί νομίζουν. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top