Τόσο καιρό μας έλεγαν ότι οι σύγχρονοι νεοαποτειχισμένοι δεν είχαν, ούτε και έχουν, καμία διάθεση συμπορεύσεως με τους Παλ/τες, και εμείς δεν το πιστεύαμε. Είχαμε μία ελπίδα! Και φυσικά ομιλούμε ειδικά για τους Τρικαμηνικούς! Παλαιότερα έγραφαν (Τρικαμηνικοί) ότι τα εμπόδια είναι δήθεν η διδασκαλία περί ακύρων μυστηρίων, οι δήθεν υβρισμοί κατά των Γερόντων Πορφυρίου και Παισίου, και πολλά άλλα που δεν είναι επί του παρόντος! Όταν ζητούσαν διάλογο (δηλαδή ο π. Ευθύμιος Τρικαμηνάς), δεν τον ζητούσαν δια να επιτευχθεί μία κοινή λύση προς μίαν μελλοντική ένωση, αλλά μόνο και μόνο για να εκθέσουν πρόσωπα και καταστάσεις.

Επιτέλους ήλθε και η ώρα της αλήθειας! Δείτε και θαυμάστε! Λυπόμαστε διότι δεν επιβεβαιώθηκε η ελπίδα η δική μας (ελπίδα που αφορά την ένωση) αλλά τα λεγόμενα των άλλων που τόσο καιρό μας συνιστούσαν να μην ελπίζουμε! Η αλήθεια ήλθε τελικά από τους ίδιους τους Τρικαμηνικούς! Θαυμάστε!




Ολόκληρο το άρθρο: 

2 comments:

  1. Μην ταυτίζετε τον π.Ευθύμιο με το ύφος που γράφει στο ιστολόγιο του ο κ.Σημάτης. Έχουμε προσωπικά μιλήσει μαζί του. Μας διαβεβαίωσε ότι δεν ελέγχει σε κανένα βαθμό το ιστολόγιο Π.Π. Εδώ δεν έχει τηλέφωνο, θα έχει ιντερνετ? Το Π.Π. παίζει 3-4 αναρτήσει τη μέρα. Πως να τις "προεγκρίνει" ο π.Ε;

    Όπως όλοι οι άνθρωποι είναι λογικό και ο π.Ευθύμιος να επηρεάζεται. Πολύ περισσότερο αφού δεν έχει ίδια πείρα για το τι γράφει και τι παρουσία έχει στο διαδίκτυο καθένας. Σας βεβαιώνουμε ότι η απλότητα και η αγάπη και η ταπείνωση του π.Ε., θα βοηθήσουν να βρεθεί λύση. Προς το παρόν όπως φαίνεται, επιτρέπει ο Θεός να φανερώνεται η κατωτερότητα κάθε αποτειχισμένου, λαϊκού και πατέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top