Η ΔΙΣ για την νεοπροτεσταντική οργάνωση «Ελληνική Ιεραποστολική Ένωση»


Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος έλαβε γνώση από την καθ΄ ύλην αρμοδία Συνοδική Επιτροπή επί των Αιρέσεων για τη νέα προσηλυτιστική εκστρατεία της νεοπροτε-σταντικής οργανώσεως «Ελληνική Ιεραποστολική Ένωση». 
Η εν λόγω κίνηση προγραμματίζει κι εφέτος ευρείας κλίμακος εκστρατεία, με την ονομασία «Operation Joshua – Κάθε σπίτι», κατά το χρονικό διάστημα μεταξύ 3 - 12 
Ιουλίου 2018, στους νομούς Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας, Πρεβέζης, Γρεβενών και Τρικάλων. Με πρόσχημα τη διανομή της Καινής Διαθήκης, διαμοιράζει και ποικίλο υλικό προτεσταντικού χαρακτήρα ασυμβίβαστο προς την Ορθόδοξη Πίστη.
Με αφορμή το γεγονός αυτό, η Ιερά Σύνοδος υπενθυμίζει ότι η Εκκλησία αγωνιζομένη, έχει διαρκή και μόνιμη φροντίδα Αυτής την διάδοση της Αγίας Γραφής προς οικοδομήν του Ποιμνίου της.
Η Ιερά Σύνοδος επισημαίνει για μία ακόμη φορά ότι οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, ως μέλη του ενός και μοναδικού Σώματος του Χριστού, της Εκκλησίας, δεν χρειάζονται τις διάφορες νεοφανείς αιρετικές κινήσεις, ούτε τους διαφόρους αυτοπροσδιοριζομένους «κήρυκές» τους από το εσωτερικό ή το εξωτερικό.


ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ ''ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ'': ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΥΝ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΥΝ; ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΝΕΟΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΑΙΡΕΣΗ, ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ  ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ Π.Σ.Ε., ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ; ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΜΟΝΟΦΥΣΙΤΕΣ, ΠΑΠΙΚΟΙ, ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ Κ.ΛΠ. ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΙΣ ΑΥΤΟ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΟΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ; ΟΙ ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ, ΙΝΔΟΥΙΣΤΕΣ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ Κ.ΛΠ.;
ΑΣ ΜΕΤΑΒΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ Π.Σ.Ε (ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ) ΚΑΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΑΠΟΧΩΡΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ: «οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, είναι μέλη του ενός και μοναδικού Σώματος του Χριστού και δεν χρειάζονται τις διάφορες αιρετικές κινήσεις του Π.Σ.Ε.»!

ΠΗΓΗ ΕΙΔΗΣΕΩΣ: http://www.romfea.gr/ekklisia-ellados/22203-i-dis-gia-tin-neoprotestantiki-organosi-elliniki-ierapostoliki-enosi

1 comments:


  1. Αφού στο Κολυμπάρι τους αναγνώρισαν ΟΛΟΥΣ ως εκκλησίες. Πλάκα μας κάνουν ??? Ποιά αίρεση ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top