Με αφορμή την σημερινή ημέρα, Κυριακή Τελώνου και Φαρισαίου, προετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για την νηστεία της Μ. Σαρακοστής και για τον αγώνα κατά των ακαθάρτων πνευμάτων. Σε κάθε νηστεία όμως πάντοτε θα υπάρξουν ''αφορμές'' ώστε να εγκαταλείψουμε αυτόν τον πνευματικό αγώνα ασχολούμενοι με μικροπρέπειες, πλάνες, πάθη, και πολλά άλλα....!
Έτσι λοιπόν μαθαίνουμε ότι ο π. Ευθύμιος Τρικαμηνάς στις 9 Μαρτίου θα κάνει παρουσίαση του δήθεν «νέου» βιβλίου του κ. Ρίζου για να το παρουσιάσουν τα ''ιστολόγια''!!! (σ.σ. κατά τ΄ άλλα ο π. Ευθύμιος δεν ασχολείται με ιστολόγια και δεν γνωρίζει από δημοσιεύσεις που κάνουν, όπως μας είχε αναφέρει ο ίδιος σε σχετική απάντησή του προς εμάς......!!!). Δεν είναι καθόλου νέο το βιβλίο αλλά παλαιό που μας το παρουσιάζουν ως δήθεν κάτι το ''νέο''!!! Τα περιεχόμενά του αναιρέθηκαν επιτυχώς από τους συνεργάτες μας.

Σας προτείνουμε πριν αρχίσει η ευλογημένη νηστεία να αναγνώσετε τα λίνκ ώστε να απολαύσετε με καθαρά την συνείδηση τα πνευματικά οφέλη της Σαρακοστής και αφήστε τους να παρουσιάζουν τις πλάνες τους τέτοιες ημέρες.......το ίδιο κάνουν και οι δαίμονες προσπαθώντας να παρασύρουν τους Χριστιανούς!

Ευχόμαστε καλή προετοιμασία για την νηστεία και καλή μετάνοια! 


Η αναίρεση στους παρακάτω συνδέσμους:








0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top