ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ


Την αναγραφή στο Αγιολόγιο της Εκκλησίας, ανήγγειλε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, των αγιορειτών οσίων, Δανιήλ Κατουνακιώτη, Ιερώνυμο Σιμωνοπετρίτη, Ιωσήφ του Ησυχαστή, Εφραίμ Κατουνακιώτη.



ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ
Μέ όλο τον σεβασμό στα πρόσωπα που αγιοποιούνται εσχάτως υπό του οικουμενιστού Πατριάρχου κ.Βαρθολομαίου, οι σκεπτόμενοι βλέπουν συγκεκριμένη σκοπιμότητα.
Τόσο οι προηγούμενοι όσο και οι ανακοινωθέντες θα αποτελούν τα γερά στηρίγματα των παναιρετικών μηνυμάτων του σβησμένου φαναριού.
Σαν να λέμε : Οι Άγιοι εγκρίνουν και υπογράφουν τις αιρετικές αποφάσεις της Κρήτης, την αναγνώριση των σχισματικών και αχειροτόνητων Ουκρανων επισκόπων, την αναγνώριση των προτεσταντών και παπικών ως Εκκλησία, τίς συμπροσευχές με αιρετικούς, με ιέρειες και με αλλόθρησκους.....

Χωρίς να αμφισβητώ την θέση τους στόν Ουράνιο Παράδεισο έχω μια απορία : Μέσα στις τόσες προφητείες των, υπάρχει μια που να μιλάει γιά το Κολυμπαρι, γιά το Ουκρανικό που διέσπασε την ενότητα της Εκκλησίας με την αποδοχή των αιρετικών? Και ποια η τοποθέτησή τους εν ζωή και μετά ταύτα?
ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ο Δανιήλ ο Κατουνακιώτης...!!!
ΚΑΙ ο κ. Βαρθολομαίος προάγει την αίρεση του Οικουμενισμού και «απειλεί» τους πιστούς που διαμαρτύρονται. Ωστόσο Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος και Αγιορείτικα Μοναστήρια τον προσκαλούν, διοργανώνοντας φιέστες υποδοχής, όπου ο κ. Βαρθολομαίος παρουσιάζει το άλλο, το «ορθόδοξο» πρόσωπό του.
ΑΥΤΑ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΕΝ ΖΩΗ ΔΕΚΑΝΊΚΙΑ ΤΟΥ.

ιδού μερικά χαρακτηριστικά στιγμιότυπα:


Το αποκορύφωμα του οικουμενιστικού θεάτρου, ο κ. Βαρθολομαίος, εν μέσω Αγγλικανών και άλλων αιρετικών «επισκόπων» απήγγειλε εμμελώς, όπως όταν λειτουργεί σε Ορθόδοξο Ναό: «Η χάρις του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και η αγάπη του Θεού και πατρός… μετά πάντων ημών». Στην κατάληξη της φράσεως αυτής οι ετερόδοξοι «επίσκοποι» και ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος, σήκωσαν από κοινού το δεξί τους χέρι και ευλόγησαν ταυτοχρόνως τους «πιστούς»!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top