ΗΡΘΕ Ο ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΗ
σ.σ. Οι αποκαλύψεις που γίνονται σε αυτό το βίντεο είναι τρομακτικές. Ρωτούμε ευθέως τον Μητσοτάκη εάν έχει τον έλεγχο της χώρας. Ποιός ελέγχει την Ελλάδα, η κυβέρνηση ή οι ΜΚΟ; Η αδιαφορία του Κυριάκου Μητσοτάκη δείχνει ένα πράγμα, ότι συναινεί στην εισβολή των λαθροεποίκων και στην άλωση της Ελλάδος.


ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΜΗΣ «ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ»


Η καταστροφή της Σύμης ήλθε. Δεν πάει άλλο. Τσακώνεται ο Μητσοτάκης με τον Τσίπρα και θα πληρώνουμε εμείς τη νύφη;
Κοιτάξτε εδώ τι γίνεται. Αυτοί θα μας φάνε ζωντανούς. 500 μετανάστες αφύλακτοι, χωρίς … πυροσβεστική, χωρίς γιατρούς. Τί γίνεται εδώ πέρα; Φτάσαν μέχρι τα σχολεία πάνω. Κοιτάξτε το κυκλοφοριακό που δημιουργείται. Κοιτάξτε την κατάσταση. Δραματική. Αυτή η κυβέρνηση είναι καταστροφή. Μας έχουν τελειώσει.
Βλέπετε τί γίνεται; Δες τε εδώ εικόνες. Μιλάμε για εικόνες ντροπής. Το νησί καταστρέφεται. Τώρα αυτό το πλοίο που έρχεται εδώ που βλέπετε, φέρνει 800 επισκέπτες. Τί εικόνα θα αντικρίσει; Αυτό εδώ;
500 μετανάστες και μου λέει εμένα ο Λογοθέτης θα πάρει 50 αύριο; Ξεφτίλα. 50 θα πάρει από τους 500; Δεν ντρεπόμαστε λίγο; Τι θα γίνει; … Τι θέλει; Να φύγουμε εμείς να μείνουν αυτοί; Κοιτάξτε εικόνες. Το κέντρο του νησιού είναι αυτό τώρα, έτσι; Δεν πάει άλλο ρε παιδιά. Δες τε εδώ την τουαλέτα. Δες τε εδώ εικόνα νησιού. Εικόνα νησιού, ο Μητσοτάκης. Δεν πάει άλλο. Πρέπει να ξεσηκωθεί όλη η Ελλάδα. Δες τε εδώ εικόνα τριτοκοσμική. Το νησί που γέμιζε με κόσμο υποβαθμίστηκε τόσο πολύ. Καταστροφή. Δεν ντρεπόμαστε λίγο; ….
Δες τε τον κόσμο που έρχεται τώρα. Τι θα αντικρίσει βρε παιδιά; Εγώ ντρέπομαι. Ντρέπομαι που είμαι Δήμαρχος. …..

Δημοσιογράφος: Μην μας δείχνετε αυτές τις εικόνες (σ.σ. τις ανθρώπινες ακαθαρσίες) δείξτε μας τους ανθρώπους. Εν τάξει τα είδαμε αυτά.

Δήμαρχος: Όχι. Αυτές τις εικόνες θα δείχνουμε. ….

Δημοσιογράφος: Ναι, εν τάξει τα είδαμε όμως, μην το συνεχίζετε αυτό. Να δείξουμε τους ανθρώπους που είναι στοιβαγμένοι εκεί.

Δήμαρχος: Τους ανθρώπους; Εμείς τί είμαστε; Γαϊδούρια;

Δημοσιογράφος: Αυτήν την στιγμή θέλω να πει στον αέρα, εδώ που είμαστε στον Άλφα στην τηλεόραση, να πει στον αέρα ο Δήμαρχος της Σύμης τί ζητάει.

Δήμαρχος: Να φύγουνε. Όσοι έρχονται πρέπει να φεύγουνε. Δεν υπάρχει υποδομή στο νησί. Αύριο θα βρέξει. Θα ξεσηκωθούνε. Θα μας σφάξουν ζωντανούς. Δεν είναι η εικόνα που βλέπετε αυτή η καλή, του καλού του αγίου ανθρώπου. Να τους φιλοξενήσουμε 50, 100 μπορούμε. Τι να τους κάνουμε τους υπόλοιπους βρε παιδιά; Θα μας φάνε ζωντανούς. Δεν έχουν συμπεριφορά. Δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Όπου βρούνε κατουράνε, έχουν βρωμίσει όλο το νησί. Τι θα γίνει; Που θα πάει αυτή η δουλειά; Τι θα γίνει δηλαδή; Αύριο θα έλθουν άλλοι 200;

Δημοσιογράφος: Με ποιον έχετε επικοινωνήσει;

Δήμαρχος: Έφτασα μέχρι το γραφείο του Πρωθυπουργού. Έφτασα μέχρι τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Μίλησα με τον κ. Κουμουτσάκο το πρωί. Με ποιον πρέπει να μιλήσω; Με τον Θεό; ….

Δημοσιογράφος: Τι σας λένε αυτοί τέλος πάντων;

Δήμαρχος: Δεν μπορούνε, δεν έχουν λύση, δεν ξέρουν που να τους πάρουνε. Αφήστε τους ελεύθερους να φύγουνε. Ανοίξτε τα σύνορα. Δεν με νοιάζει τι πρέπει να κάνεις βρε φίλε. Δεν με νοιάζει. Κάντε κάτι, θα φύγουμε εμείς.

Δημοσιογράφος: Πόσοι έχουν έλθει τις τελευταίες ημέρες Δήμαρχε;

Δήμαρχος: 198 χθες. Με φουσκωτές βάρκες. Τουρίστες! Που οι τουρίστες δέχονται έναν διαβατηριακό έλεγχο με την Σένγκεν. 
Αυτοί έρχονται με φουσκωτές βάρκες και βγαίνουν ελεύθεροι και κυκλοφορούν σε όλο το νησί. Έχουνε φτάσει μέχρι το Γυμνάσιο Λύκειο. Τι θα γίνει αυτή η δουλειά; Ποιοί είναι αυτοί που είναι εδώ; Αύριο μεθαύριο συγνώμη θα μας βιάσουνε κιόλας. ... Και τσακώνονται, φταίει ο Σύριζα και φταίει η Νέα Δημοκρατία; Δεν με ενδιαφέρει ρε παιδιά… εμείς πρέπει να επιβιώσουμε. Ο κόσμος πουλάει τα σπίτια του και φεύγει. Ο άλλος έφυγε, πήγε να πάρει στην Πάτμο σπίτι. Δηλαδή αυτό που χτίσαμε τόσα χρόνια, αυτό το σχολείο εδώ θα μας το κρατήσουν αυτοί;

Δημοσιογράφος: Αυτοί οι άνθρωποι σιτίζονται από κάπου;

Δήμαρχος: Όχι. Άλλο γελοίο. Έχουμε 80 κρατούμενους στην αστυνομία και άλλους 420 ελεύθερους. Οι 80 σιτίζονται και οι 420 πεινάνε. Θα μας φάνε ζωντανούς. Ας αναλάβει τις ευθύνες του ο ίδιος ο Πρωθυπουργός. Να αναλάβει τις ευθύνες του. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ. ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΟΥΛΗΣΕΙ. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.



-https://www.youtube.com/watch?v=gLsmqFOws_c

Απομαγνητοφώνηση Φαίη

Πηγή βίντεο newpost

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top