ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ  ''ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ'': Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΛΗΡΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ:  

«Πρέπει να καταλάβουν κάποτε όλοι όσοι ασχολούνται με αυτόν τον «Οικουμενισμό» ότι αυτοί τον έχουν δημιουργήσει και πρόκειται για κάτι που μόνο στη φαντασία τους υπάρχει. Γι’ αυτό και ο αγώνας στον οποίο έχουν επιδοθεί αποτελεί σκιαμαχία»

ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΠ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ!


Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου ο π. Γεράσιμος Φραγκουλάκης




Μετά πολλής χαράς αναγγέλλουμε ότι ο αγαπητός μας Αρχιμανδρίτης Γεράσιμος Φραγκουλάκης, Εφημέριος του Ελληνορθόδοξου Ναού Τριών Ιεραρχών Αννόβερο Γερμανίας, εξονομάσθηκε "Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου" εκ μέρους του αρμοδίου προς τούτο, Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου Α΄. 
     Τούτο αναγράφεται σε σχετικό Πατριαρχικό Ευεργετήριο Γράμμα από 17ης Οκτωβρίου 2019 προς τον νέο οφφικιούχο. Σύμφωνα με το Γράμμα, πρόκειται για "κληρικόν της Ιεράς Μητροπόλεως Γερμανίας, άνδρα κόσμιον τοις ήθεσι και ιεροπρεπή, ευσυνειδήτως δε και εν αφοσιώσει προς την Εκκλησίας εκπληρούντα τα καθήκοντα αυτού"!
     Από την θέση αυτή συμμετέχουμε στη χαρά του συν-αδελφού π. Γερασίμου, ευχόμενοι από καρδίας να ανεβαίνει από κορυφή σε κορυφή για την ωφέλεια της καθόλου Εκκλησίας και την εύκλεια του αειφεγγούς Φαναρίου! Συνάμα, ευκαιρίας δοθείσης από τα ονομαστήριά του (20/10), προσευχόμαστε να έχει αδιάπτωτη δύναμη και ψυχοσωματική ολοκληρία!
π. Π. Καποδίστριας







ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top