Οι τουρίστες που επισκέπτονται το Κολοσσαίο στη Ρώμη αυτές τις μέρες είναι αρκετά σοκαρισμένοι. Ένα γιγάντιο άγαλμα της παγανιστικής θεότητας Καναανίτης, γνωστού σαν "Mόλεχ" (σ.σ. ή Μολώχ) έχει ανεγερθεί ακριβώς στην είσοδο. Στην αρχαιότητα, εκείνοι που υπηρέτησαν τον Mόλεχ  θυσίαζαν κυριολεκτικά τα παιδιά τους και, προφανώς, αυτό τους έφερνε θανατικό.




Και τώρα ένα τεράστιο άγαλμα αυτού του παγανιστικού είδωλου είναι το κεντρικό στοιχείο μιας νέας «αρχαιολογικής έκθεσης» στο παγκοσμίου φήμης ρωμαϊκό Κολοσσαίο. Ναι, ακριβώς το ίδιο Κολοσσαίο όπου αμέτρητοι χριστιανοί μαρτύρησαν για την πίστη τους είναι τώρα το σπίτι μιας από τις πιο τερατώδεις παγανιστικές θεότητες που ο κόσμος έχει δει ποτέ.
Ξέρω ότι αυτό ακούγεται σχεδόν παράξενο για να είναι αληθινό, αλλά αυτό συμβαίνει. Τα παρακάτω προέρχονται από το επίσημο δελτίο τύπου για αυτή την "έκθεση" ...

Μια ανακατασκευή της τρομερής θεότητας Moloch, που συνδέεται με τις φοινικικές και καρταγίνικες θρησκείες και εμφανίζεται στην ταινία Cabiria του 1914 (σκηνοθεσία Giovanni Pastore και γράφτηκε από τον Gabriele D'Annunzio) θα σταθμεύσει στην είσοδο του Κολοσσαίου για να καλωσορίσει τους επισκέπτες της έκθεσης.
 Για τους σκοπούς αυτού του άρθρου, θα χρησιμοποιήσω το όνομα "Molech", επειδή αυτό είναι το όνομα που θα είναι πιο οικείο στην πλειοψηφία των αναγνωστών μου.
Οι διοργανωτές αυτής της "έκθεσης" θα μπορούσαν να επιλέξουν να βάλουν τον Molech σε μια σκοτεινή γωνιά, όπου κανείς δεν θα τον είχε καταλάβει πραγματικά, αλλά εσκεμμένα αποφάσισαν να τον χαρακτηρίσουν σε ένα μέρος όπου το 100% των επισκεπτών του Κολοσσαίου θα τον έβλεπαν αμέσως.
Και αυτό που κάνει αυτό ακόμη πιο συγκλονιστικό είναι ότι το Κολοσσαίο ελέγχεται πραγματικά από το Βατικανό.
Κάποιος στο Βατικανό μπερδευόταν πραγματικά σε αυτό.
Αυτό δεν είναι μόνο κάποια τυχαία αρχαία θεότητα. Στο Λευιτικό 18:21, ο λαός του Ισραήλ ειδοποιείται συγκεκριμένα να μην θυσιάσει τα παιδιά του σε αυτό το τερατώδες είδωλο ...
Και δεν θα αφήσεις κανέναν από το σπέρμα σου να περάσει από τη φωτιά στον Μολέχ, ούτε θα βλάψει το όνομα του Θεού σου. Εγώ είμαι ο Κύριος.
Και στον Ιερεμίας 32:35, μας λένε ότι αυτό ακριβώς συνέβησαν πολλοί από τον λαό του Ισραήλ καθώς έπεσαν μακριά από τον Κύριο ...
Και έχτισαν τα ψηλά μέρη του Βαάλ, τα οποία βρίσκονται στην κοιλάδα του γινο του Έγχωμ, για να κάνουν τους γιους τους και τις κόρες τους να περάσουν μέσα από τη φωτιά στο Μολέχ. την οποία δεν τους έδωσα, και δεν ήρθε στο μυαλό μου, να κάνουν αυτό το βδέλυγμα, για να προκαλέσουν στον Ιούδα την αμαρτία.

 Τα τελευταία χρόνια, φαίνεται ότι υπήρξε συντονισμένη προσπάθεια να τοποθετηθούν σύμβολα από αρχαίες παγανιστικές θρησκείες στη Μέση Ανατολή σε βασικές θέσεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτό περιλαμβάνει την ανέγερση της "αψίδας του Βάαλ" τόσο στην Ουάσιγκτον DC όσο και στη Νέα Υόρκη .

baal-arch-photo-by-jeanie-laboy


ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com




ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top