Είδαμε στο διαδίκτυο ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε και φέρει τον τίτλο: 

π. Σάββας Αχιλλέως. Απίστευτη προφητεία του 2010

Φυσικά και έχουμε ακούσει επανελλειμένα τις διάφορες θεωρίες περί εμβολίων κ.λπ. (γνωρίζουμε άτομα που δεν έχουν κάνει στα παιδιά τους ούτε τα εμβόλια για τις γνωστές παιδικές ασθένειες κ.λπ). Το βίντεο είναι του 2010 (άλλοι λέγουν 2012). Όποτε όπως και να είναι, πως ομιλούν για ''προφητεία''; Εξηγούμαστε καλύτερα βάσει των λεγομένων:

«Ο Αντίχριστος θα πάρει την καθέδρα της υγείας.... τούτο δεν σας το λέγω αυτό, αλλά άνθρωποι οι οποίοι είναι φωτισμένοι.....» 

Από που συμπεραίνεται αυτό και ποιοί είναι αυτοί οι ''φωτισμένοι''; Μπορεί κανείς να μας δώσει Αγιοπατερικές πληροφορίες - ερμηνείες; Και φυσικά δεν εννοούμε Παίσιο, Πορφύριο κ.λπ. δίχως να έχουμε κάτι με τους Γέροντες, ο λόγος είναι ότι έχουν παραποιηθεί τα λεγόμενά τους και το έχουμε αναφέρει με αποδείξεις αρκετές φορές.

«Ρίχνει την γρίπη την οποία καλλιέργησε αυτός ο Πλανητάρχης......» 

Οι Αμερικανοί φαίνεται την εποχή εκείνη ήταν Αντίχριστοι, ενώ τώρα όλοι λυπούνται αν δεν εκλεγεί ο Τράμπ!!!

«αυτοί οι οποίοι ασχολούνται λένε ότι δεν είναι τυχαία η γρίπη, είναι κατασκεύασμα» 

Πότε ειπώθηκε; Το 2010!

«Δεν ακούσατε στις τηλεοράσεις ότι αυτήν την στιγμή εβρέθη ένα εμβόλιο στα μικρά κοριτσάκια των 13 χρονών και πάνω....Είναι για να προξενήσουν στείρωση και να μην γεννάτε»

Πότε το λέγει αυτό; Το 2010! Επίσης αυτός είναι ο λόγος ή μήπως άλλος; Μία έρευνα για τις εκτρώσεις και τις αχαλίνωτες σεξουαλικές επιθυμίες θα πείσει τον κάθε καλοπροαίρετο....

«Θα φέρουν μία κατασκευασμένη ασθένεια από τις Η.Π.Α»

Μα η σύγχρονη γρίπη δεν είναι από την Ασία; Δεν έλεγαν ότι από το 1982 κυκλοφορούσαν βιβλία για μία γρίπη με προέλευση την Ασία;;;

«Πρέπει να βάλει αντιγριπικό εμβόλιο, και τούτο θα περιέχει ασθένεια γρίπης.. και όχι ασθένεια γρίπης αλλά την κακιά αρρώστεια (εννοεί τον καρκίνο)» 

Και η σύγχρονη γρίπη μήπως προήλθε από το εμβόλιο που δεν έχουμε κάνει; Εδώ όμως ομιλεί περί καρκίνου. Πως μερικοί ομιλούν για ''προφητεία'' που αφορά το σύγχρονο πρόβλημα που υπάρχει;

«εγω δεν σας λέγω τίποτα, σας λέγω αυτά που διαβάζω» 

Πολύ καλά. Ποιά η πηγή λοιπόν;

Συγχωρέστε μας αν σας απογοητεύουμε, αλλά τέτοιες ''προφητείες'' για εμάς δεν είναι επιθυμητές, διότι όχι μόνον δεν μας πείθουν, αλλά μας κάνουν και καχύποπτους σχετικά με κάποια ζητήματα ''ομολογίας''.... Προτιμούμε την ασφαλή οδό που είναι οι Άγιοι Πατέρες της Εκκλησίας μας! Να μας παρουσιάσουν στοιχεία από τους Αγίους μας και εμείς εδώ θα είμαστε, πρώτα ο Θεός, να το συζητήσουμε..... Έως να βρεθούν οι πηγές που λέγουν τα τοιαύτα, εμείς θα αναμένουμε....

Υ.Γ. Τώρα το πως οι διάφοροι ''ομολογητές'' - δημόσια - αναφέρουν τα σχέδια αντιστάσεώς τους κατά του ''εχθρού'', είναι ένα θέμα..... Ετοιμάζεσαι για ''πόλεμο'' δείχνοντας δημόσια τα σχέδιά σου στους εχθρούς;;;; Μία λέξη υπάρχει για όλο αυτό. Πλάνη! Είναι κρίμα να υπάρχει κάποια αλήθεια, και με τέτοια βίντεο που δημοσιεύονται να πηγαίνει στράφι..... Κρίμα για άλλη μία φορά όπως συνηθίζουμε να λέμε.

Υ.Γ. 2. Φυσικά και δεν είναι τυχαίο ότι όσοι αναπαράγουν αυτές τις θεωρίες, είναι αυτοί που περιμένουν και τον μέγα βασιλέα Ιωάννη που θα κυβερνήσει τον κόσμο, παίρνοντας την Πόλη και κάνοντάς μας ένα πολύ μεγάλο έθνος όπως και πριν..... Καληνύχτα Ορθόδοξε ελληνικέ λαέ! Ασφαλής οδός; Το Ευαγγέλιον και οι Άγιοι της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας οι οποίοι ερμήνευσαν με διάκριση, δηλαδή όπως ακριβώς πρέπει, τα μελλούμενα!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top