Eίδαμε ένα βίντεο που αφορά τα εμβόλια και συγκεκριμένα την εταιρεία Pfizer. Δυστυχώς την τέχνη της ιατρικής δεν την γνωρίζουμε οπότε δεν μπορούμε να έχουμε μία ολοκληρωμένη άποψη προς συμφωνία ή προς αντίλογο για όσα γράφονται ή που κυκλοφορούν σε βίντεο. Το ερώτημα όμως που κάνουμε είναι το κάτωθι, επειδή εργαζόμασταν κάποτε σε φαρμακαποθήκη.

Η Pfizer έχει πληθώρα γνωστών φαρμάκων. Όταν λοιπόν βλέπουμε να γράφουν για το ιστορικό της - ότι έχει ποινικό ιστορικό - θέλουν να μας πουν ότι όταν ελάμβαναν εδώ και χρόνια κάποιο φάρμακο της pfizer, έλεγαν ''όχι'' επειδή προερχόταν από την Pfizer; Εμείς δεν το είδαμε ποτέ αυτό στα 6-7 χρόνια που εργαζόμασταν σε φαρμακαποθήκες! Πως λοιπόν τώρα θυμήθηκαν το ιστορικό της; Απλή ερώτηση κάνουμε.

Επίσης κάθε χειμώνα, δίναμε πληθώρα αντιγριππικών εμβολίων σε σημείο να μην προλαβαίνουμε ή να υπάρχει έλλειψη. Ερεύνησαν παλαιότερα και το ιστορικό των εταιρειών που μοίραζαν εμβόλια και βρήκαν ότι ήταν αξιόπιστα; Το ζήτημα των εμβολίων, έτη πριν, πολλάκις έχει γίνει αντικείμενο σύγκρουσης περί αξιοπιστίας, παρενεργειών κ.λπ. Στον στρατό, όσοι θυμούνται, έκανες υποχρεωτικά εμβόλια. Σε κάποιες χώρες αν ταξιδέψεις π.χ. στις Ινδίες, κάνεις υποχρεωτικά εμβόλια κ.λπ. κ.λπ., πάντα με το ρίσκο ότι μπορεί να δημιουργήσει και παρενέργειες. Γνωρίζουμε ανθρώπους οι οποίοι έως σήμερα δεν κάνουν εμβόλια στα παιδιά τους φοβούμενοι τις παρενέργειες. Οπότε αυτά τα ζητήματα έχουν δημιουργήσει και παλαιότερα αντιπαραθέσεις. Δεν είναι κάτι νέο. Όσοι δεν εμπιστεύονται - για να είναι τίμιοι - θα πρέπει να μην παίρνουν όχι μόνον εμβόλια, αλλά ούτε και φάρμακα, όπως επίσης να μην πηγαίνουν τα παιδιά τους στους γιατρούς και στα νοσοκομεία εφ΄ όσον όλοι δουλεύουν ''για το κακό μας''.....

Αν λοιπόν μερικοί θέλουν να ασχολούνται με αυτά ως ''γνώστες'' και να βγάζουν πορίσματα, ας το κάνουν, εμείς δεν γνωρίζουμε την ιατρική, απλά ερευνούμε (έρευνα σημαίνει: ούτε δέχομαι, αλλά ούτε και δεν δέχομαι). Εμείς θα συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με ζητήματα που συμβαίνουν δια πρώτη φορά, όπως δηλαδή αυτό της απαγορεύσεως του εκκλησιασμού εις τους πιστούς.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top