ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ ''ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ: Την ίδια κατάσταση είδαμε και στην περιοχή μας....


santabarbara1

Η υπερβολή και ο υπερβάλλον ζήλος της αστυνομίας και του κράτους κατά της Εκκλησίας.

Με κλούβες των MAT, δεκάδες περιπολικά και αστυνομικά μπλόκα και με χωροφύλακες της εποχής του 1800, τότε που είχαμε ακόμα Τουρκοκατοχή, έχει αποκλειστεί από παντού ο ιερός Ναός της Αγίας Βαρβάρας.

Απ’ έξω περνούν οι κάτοικοι και σταυροκοπιούνται διπλά με αυτά που βλέπουν. Η βροχή στην περιοχή είναι καταρρακτώδης, αλλά οι αστυνομικοί φοβούνται μη στήσουν παζάρι οι Ρομά. Το ερώτημα είναι: Μας θεωρούν τόσο ζώα ή είμαστε ζώα που δεν τους παίρνουμε στο κυνήγι;

santabarbara santabarbara2 santabarbara3 santabarbara4

Το ίδιο σκηνικό και στη Αγία Βαρβάρα Καλλιθέας, όπως μας κατήγγειλε αναγνώστρια, η οποία ήθελε να προσκυνήσει αλλά “είδα ένα περιπολικό με δύο αστυνομικούς να έχουν σταθεί έξω από την κλειστή πόρτα του ναού. Μην τυχόν και πλησιάσει πιστός, λες και ο ναός εκπέμπει ραδιενέργεια και θα πεθάνουμε αν πλησιάσουμε! Έπρεπε να δηλώσουμε ότι πάμε στην δίκη για τον Παύλο Φύσσα ή ότι πάμε σε πορεία για την 17 Νοέμβρη. Τότε θα μάς άφηναν μέχρι και 20.000 να συγκεντρωθούμε. Αλλά αν πρόκειται για εκκλησία, τότε γίνεται ο διωγμός. Από τους άθεους πολιτικούς”.

santa-kallithea

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top