danilovsky

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr


Σύγχυση επικρατεί στην Ρωσία σχετικά με το σύστημα QR με το οποίο θα ελέγχεται η εγκυρότητα ενός πιστοποιητικού, ώστε να υπάρχει ελεύθερη είσοδο σε εμπορικά και ψυχαγωγικά κέντρα.

Το εν λόγω θέμα απασχόλησε και την Εκκλησία της Ρωσίας, η οποία μέσω εκπροσώπων πήρε θέση και έδωσε σχετικές απαντήσεις.

Από την πλευρά του Πρόεδρος του ΤΕΕΣ Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίωνας, συμφωνεί με την εισαγωγή του συστήματος QR σε μέρη που υπάρχει συνωστισμός.

"Όσο πιο γρήγορα χρησιμοποιήσουμε το σύστημα QR, τόσο το καλύτερο, γιατί κάθε μέρα έχουμε πάνω από χίλιους θανάτους" - τόνισε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ.

Επίσης, πρόσθεσε ότι η εκστρατεία του εμβολιασμού στη χώρα δεν είναι αρκετά ενεργή, υπογραμίζοντας ότι ο εμβολιασμός δεν πρέπει να είναι υποχρεωτικός.

Για το εν λόγω θέμα μίλησε μέσω Telegram και ο Επίσκοπος Ζελενογκράντ κ. Σάββας, ο οποίος είπε ότι δεν θεωρεί τον κωδικό QR "σφράγισμα του αντιχρίστου".

Ακόμη ο Επίσκοπος Σάββας εξήγησε ότι το σύστημα αυτό δεν αποτελεί απειλή για τον άνθρωπο, παρά μόνο αν δεν χρησιμοποιηθεί ως "τεχνολογία καθολικού ελέγχου".

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top