Αχ πάτερ Σάββα εσύ δεν έλεγες σε άλλα βίντεο (ένα από αυτά προ τριών μηνών) ότι το έχεις ψάξει το θέμα; Μάλλον δεν το έψαξες όπως έπρεπε και ας διαβεβαίωνες δια το αντίθετον: ''Δεν θα κάναμε μία κίνηση, να έχουμε κοινωνία με κάποιους οι οποίοι δεν θα ξέραμε ποιοί είναι και δεν θα ήταν σε κανονική ιερωσύνη και όλα αυτά''.

Aναμένουμε να έρθεις εις επίγνωση και των λανθασμένων λόγων εις όσα αφορούν τους Παλ/τες. Κάποτε σε πλησιάσαμε και ήσουν όπως θα έπρεπε να ήσουν. Άλλαξες και μάλλον από ''κακούς συμβούλους''.
Επαναλαμβάνουμε ότι γράψαμε και χθες. Αν θέλαμε να σας προσβάλλουμε όπως κάνετε εσείς, θα το είχαμε κάνει, αλλά δεν θέλουμε να ομοιάσουμε προς εσάς. Αλλάξτε τακτική επιτέλους.


4 comments:

  1. Σε προηγούμενο βίντεο δυστυχώς 3 ώρες σχεδόν τον λιβάνιζε ως σεμνό και ταπεινό Επίσκοπο και τώρα μέσα σε 2 λεπτά διέκοψε την κοινωνία μαζί του, χωρίς να αναφέρει τους Ιερούς Κανόνες που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη !

    Υγ Προσωπικά τα ταλαίπωρα τα πρόβατα λυπάμαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Τελικά ο Αρχοντώνης είναι προφήτης...Μέσα σε 6 χρόνια από το Κολυμπάρι οι παρατάξεις-ομάδες των νεοαποτειχισμένων έχουν ξεπεράσει κι αυτές των ΓΟΧ !

    Κάθε παπάς και Πάπας...Δεν απέχουμε πολύ από το να γίνουμε ρεζίλι και στους Προτεστάντες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμβουλή προς τα πρόβατα :

    Την επόμενη φορά που θα σας προτείνει Επίσκοπο ο γέροντας Σάββας περιμένετε ένα - δύο άντε τρία χρονάκια μέχρι να κατασταλάξει...και αν έχει ακόμη κοινωνία μαζί του τότε ακολουθείστε τον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και αν κάνει τώρα λάθος ο γ.Σάββας τί γίνεται ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top