Σε διάφορες σελίδες στο διαδίκτυο αναπαράγεται (μάλιστα και ως ''γεγονός αδιαμφισβήτητο'') ότι την 1η Μαρτίου οι σατανιστές τελούν ανθρωποθυσίες κ.λπ. Φυσικά δεν δίνονται αποδείξεις για τα λεγόμενά τους· απλά ισχυρίζονται ότι το αναφέρουν ''τα βιβλία'' των Σατανιστών δίχως να παρουσιάζουν ποια βιβλία είναι αυτά... 

Πέρα από τα παραπάνω που μόνο αδιαμφισβήτητα δεν είναι αλλά μάλλον ''αμφιλεγόμενα'', η δική μας έρευνα έχει να παρουσιάσει τα κάτωθι.

Στοιχεία δεν υπάρχουν. Μία πηγή που υπάρχει είναι το γνωστό περιοδικό υπό την ονομασία ''GOD AND REILIGION''


Εκεί παρουσιάζονται κάποιες ημερομηνίες που τιμούν οι Σατανιστές μέσω διαφόρων τελετών. 

Η 1η Μαρτίου είναι αφιερωμένη στους δαίμονες και γίνεται και μία ''παρωδία'' της Θείας Κοινωνίας και την 7η Ιανουαρίου το ''τυπικό'' ορίζει να γίνονται ανθρωποθυσίες αγοριών ηλικίας 12-13 ετών!

Σημαντικό να τονίσουμε ότι όσοι έχουν αναδημοσιεύσει τα παραπάνω εκ του περιοδικού, δεν αναφέρουν την πηγή που χρησιμοποιεί το ίδιο το περιοδικό και που αφορά  το ''ημερολόγιο'' των ''τελετών'', οπότε δεν μπορούμε να θεωρήσουμε ότι τα γραφόμενα είναι αξιόπιστα. Αναζητήσαμε το περιοδικό, αλλά ζητάει ετήσια χρηματική συνδρομή για τα τεύχη, και σε email που αποστείλαμε δεν έχουν απαντήσει.

Άλλες διάσπαρτες μαρτυρίες που βρήκαμε, παραθέτουν διαφορετικές  - με τις παραπάνω -  ημερομηνίες δίχως καμία πηγή!

Τέλος στην πασίγνωστη ''Σατανική βίβλο'' του Anton La Vey η οποία θεωρείται σημαντική για τους ίδιους, υπάρχουν κάποιες ημερομηνίες αλλά είναι άσχετες με την ημερομηνία που εξετάζουμε εδώ.


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

Πουθενά δεν αποδεικνύεται ότι την 1η Μαρτίου τελούν ανθρωποθυσίες οι Σατανιστές.
Στις αναρτήσεις που κυκλοφορούν και αφορούν την συγκεκριμένη ημερομηνία δεν δίνεται καμία πηγή παρά μόνον μία σελίδα. 
Η 7η Ιανουαρίου που παρουσιάζεται από άλλο έντυπο πάλιν δεν περιέχει πηγή.

Στοιχεία ''αδιαμφισβήτητα'' δεν υπάρχουν για το θέμα αλλά αμφιλεγόμενα.

Οι ημερομηνίες διαφέρουν από μαρτυρία σε μαρτυρία και δεν δίνονται πηγές ή παραπάνω στοιχεία ώστε να αποδειχθούν ως αληθείς.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top