Το Φόρουμ Χριστιανών της Ινδονησίας (FUKRI) διοργάνωσε την Τελετή Έναρξης της Ημέρας Εθνικής Προσευχής, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Harper Kupang την Πέμπτη (4/7/2024). Στην τελετή παραβρέθηκαν όλοι οι απεσταλμένοι του FUKRI και η Οργανωτική Επιτροπή της Ημέρας Εθνικής Προσευχής.
Το FUKRI αποτελείται (όπως κατά σειρά παρατίθενται τα λογότυπα στην κατωτέρω εικόνα) από την Καθολική Διάσκεψη της Ινδονησίας (KWI), 
τον Στρατό Σωτηρίας (GBK), την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ινδονησίας (GOI), την Κοινωνία Εκκλησιών και Ευαγγελικών Οργανισμών της Ινδονησίας (PGLII), την Κοινωνία Εκκλησιών της Ινδονησίας (PGI), την Κοινωνία Πεντηκοστιανών Εκκλησιών της Ινδονησίας (PGPI),  της Έβδομης Ημέρας Αντβεντιστική Εκκλησία (GMAΗK), και την Κοινωνία Βαπτιστών της Ινδονησίας (PBI),  ενωμένοι στην κοινή τους πίστη στον Ιησού Χριστό ως Σωτήρα του κόσμου.

Το FUKRI συνεχίζει να εργάζεται με πνεύμα ενότητας, προωθώντας την ενότητα του Χριστού μεταξύ των δογμάτων και των θρησκευτικών οργανισμών στην Ινδονησία.
Μέσα από την Τελετή Έναρξης, όλοι οι διοργανωτές, συμπεριλαμβανομένων των κληρικών, προσευχήθηκαν για την επιτυχημένη διεξαγωγή όλων των εκδηλώσεων της Ημέρας Εθνικής Προσευχής.


Η Ημέρα Εθνικής Προσευχής (HΑRI DOA NASIONAL) 2024 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Κουπάνγκ, Ντουμπάι, Ανατολική Νούσα Τενγκάρα, στις 5 Ιουλίου 2024. Η εκδήλωση σηματοδοτήθηκε από ένα Σεμινάριο το πρωί στο Ξενοδοχείο Harper Kupang, ακολουθούμενο από μια Συναυλία Προσευχής στο Lapangan Bhayangkara Polda NTT.

ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ FUKRI (ΛΟΓΟΤΥΠΑ)



Συγκέντρωσε πλήθος συμμετεχόντων από διάφορες ομολογίες και εκκλησιαστικά επίπεδα. Η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία από τον Αρχηγό της Αστυνομίας, Irjen Pol. Daniel T. M. Silitonga, S. H., M. A., ο οποίος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς όλους τους διοργανωτές για την αφοσίωση και τις προσπάθειές τους.
Η Συναυλία Προσευχής στο Lapangan Bhayangkara Polda NTT αποτέλεσε το αποκορύφωμα της εκδήλωσης, προσελκύοντας χιλιάδες πιστούς από όλη την περιοχή. Η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη καθώς οι συμμετέχοντες ενώθηκαν σε προσευχή για την ειρήνη, την ενότητα και την ευημερία του έθνους.
Η Ημέρα Εθνικής Προσευχής 2024 υπήρξε μια ισχυρή μαρτυρία της πίστης και της ενότητας των Χριστιανών στην Ινδονησία. Η εκδήλωση ενίσχυσε τον δεσμό μεταξύ των διαφορετικών δογμάτων και τόνισε τη δέσμευση για την προώθηση των κοινών αξιών της αγάπης, της ελπίδας και της ειρήνης.
Ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Irjen Pol. Daniel T. M. Silitonga, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τους εκπροσώπους των εθνικών εκκλησιών και τους διοργανωτές για την επιτυχημένη διοργάνωση της Ημέρας Εθνικής Προσευχής 2024 στην Κουπάνγκ. "Είναι τιμή για την Ανατολική Νουσα Τενγκάρα που φιλοξενεί την Ημέρα Εθνικής Προσευχής για τρίτη φορά", δήλωσε ο Irjen Pol. Silitonga. "Είμαστε ευγνώμονες για την παρουσία των εκπροσώπων των εθνικών εκκλησιών και όλων των μελών της οργανωτικής επιτροπής. Συνεργαστήκαμε με χαρά και υπερηφάνεια για να διασφαλίσουμε την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης. Σήμερα είναι η κορύφωση της Εθνικής Ημέρας Προσευχής του 2024. Αργότερα οι ιερείς και όλοι μας θα προσευχηθούμε να δοξολογήσουμε τον Θεό και να προσευχηθούμε για την κατάσταση του έθνους, να προσευχηθούμε για το μέλλον του έθνους και την ενότητα.
Η Ημέρα Εθνικής Προσευχής 2024 έφερε εις πέρας με επιτυχία το στόχο της, ενώνοντας τους Χριστιανούς από όλη την Ινδονησία σε προσευχή για ειρήνη, ενότητα και ευημερία. Η διοργάνωση αποτέλεσε μια ισχυρή μαρτυρία της πίστης και του κοινού οράματος των Χριστιανών για το έθνος εστίαζοντας στη σημασία της προσευχής για την ειρήνη, την ενότητα και την πρόοδο της Ινδονησίας.
Η Ημέρα Εθνικής Προσευχής 2024 αποτέλεσε μια ευκαιρία για τους Χριστιανούς σε όλη την Ινδονησία να ενωθούν με πνεύμα αλληλεγγύης και κοινής προσευχής για το μέλλον του έθνους τους.


ΠΗΓΕΣ: https://ntt.suaramerdeka.com/ketong-pung-ntt/103713076722/fukri-gelar-seminar-hari-doa-nasional-memperdalam-kesatuan-gereja-dan-kebangsaan

https://ntt.suaramerdeka.com/ketong-pung-ntt/103713072546/forum-umat-kristiani-indonesia-adakan-ibadah-pembukaan-hari-doa-nasional

https://www.rri.co.id/daerah/806990/hari-doa-nasional-untuk-masa-depan-persatuan-bangsa

https://www.youtube.com/watch?v=ojtMCPkPhg0&t=18068s

https://www.facebook.com/poskupang.online/videos/436923749322486



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top