Υπάρχουν, δυστυχώς, μερικοί οι οποίοι υπό το πρόσχημα του αντιοικουμενιστικού αγώνος συνεχίζουν να διαιωνίζουν την διάσπαση των Ορθοδόξων Χριστιανών σε δυο αντιμαχόμενες μερίδες που όπως είναι γνωστό σε όλους μας ονομάζονται απο τους μεν ''παλαιοημερολογίτες'' και απο τους δε ''νεοημερολογίτες''. Απόδειξη δια τα λεγόμενά μας αυτά είναι ότι όποτε προσπαθούν να γράψουν κάποιο άρθρο έναντι του Οικουμενισμού αποτυγχάνουν και μετατρέπουν τον δήθεν αντιοικουμενιστικό λόγο τους σε αντιζηλωτικό!

 Διατί όμως χρησιμοποιούν τον όρο ''αντιοικουμενιστές'' δια τον εαυτό τους εφ΄ όσον εις το βάθος είναι αντιζηλωτές; Μα η εξήγηση είναι απλή! Δια να παρασύρουν τους απλοικούς χριστιανούς λέγοντάς τους ότι «να, και εμείς είμαστε αντιοικουμενιστές που σας λέγουμε τούτους τους λόγους. Δεν θέλουμε το κακό σας! Απλώς σας ενημερώνουμε δια να μην γίνετε και εσείς παλαιοημερολογίτες»!!! Είναι όμως αλήθεια αντιοικουμενιστές, ναί ή όχι; Αυτό ο καθείς μπορεί να το διαπιστώσει απο τις πράξεις και όχι απο τους λόγους τους.


Αρκετά εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι όσοι γράφουν κατα του Οικουμενισμού εις τις πράξεις τους πράττουν το εντελώς αντίθετο!

Υποδέχονται τους Οικουμενιστές Επισκόπους εις τις πόλεις τους ως να μην συμβαίνει τίποτα απολύτως!

Εις τα άρθρα τους σπάνια αναφέρονται ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ εις το ποιοί τελικά είναι οι Οικουμενιστές και τι πρέπει να πράξει ο χριστιανός απέναντί τους.

Αναφέρονται σε έναν Οικουμενισμό ακέφαλο απλώς λέγοντας εις τους πιστούς ότι χρειάζεται αγώνας έναντί του, δίχως όμως να λέγουν τι είδους αγώνας θα είναι αυτός.

Εαν κάποια στιγμή αναφερθούν και ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ, τότε απλώς λέγουν εις τα άρθρα τους ότι κακώς έπραξε ο τάδε Επίσκοπος δια τούτη την πράξη του, δίχως όμως να λέγουν ότι ο Επίσκοπος αυτός κηρύττει ΑΙΡΕΣΗ, δηλαδή είναι αιρετικός.
Με λίγα λόγια το μόνο που κάνουν είναι να σπαταλούν μελάνι και χαρτί παίζοντας τρόπον τινά ''χαρτοπόλεμο'' νομίζοντας ότι έτσι εκτελούν και το καθήκον τους ονομάζοντας ομολογία αυτό που κάνουν. Πολλά λόγια γραμμένα σε διάφορες φυλλάδες, πράξεις όμως μηδενικές.

Όμως δια το ζήτημα των ζηλωτών δεν έχουν έτσι τα πράγματα, αλλά το εντελώς αντίθετο.

Δεν τολμούν ούτε να αντικρύσουν κάποιον ζηλωτή Ορθόδοξο αλλά τον επικρίνουν με διάφορα επίθετα.

Εις τα άρθρα τους δεν διστάζουν να τους ονομάσουν μέχρι και αιρετικούς, καλώντας τον απλό λαό να πράττει το ίδιο.

Στα βιβλία τους, εαν αποτελείται απο εκατό σελίδες, δεν διστάζουν να αφιερώσουν τις είκοσι δια τον Οικουμενισμό και τις άλλες ογδόντα δια τον ζηλωτισμό!!!

Έτσι φτάνουμε εις το συμπέρασμα ο απλοικός χριστιανός να νομίζει ως την μεγαλύτερη Παναίρεση του αιώνα μας τον ζηλωτισμό και όχι τον Οικουμενισμό!!! Και εαν τολμήσει ο ταλαίπωρος χριστιανός να μιλήσει υπέρ των ζηλωτών, τότε οι δήθεν αντιοικουμενιστές καταφεύγουν εις το επιχείρημα λέγοντάς του «μην τους υποστηρίζεις διότι έτσι θα βρεθείς εκτός Εκκλησίας»!!! Και ποιά είναι η Εκκλησία αγαπητοί μου δια να κινδυνεψεί να βρεθεί ο απλοικός χριστιανός εκτός αυτής;

Μήπως είναι αυτή η οποία συμμετέχει εις το Παγκόσμιο Συμβούλιο των «Εκκλησιών» (Π.Σ.Ε.);

Μήπως είναι αυτή που αναγνωρίζει τον Πάπα ως Επίσκοπο Ρώμης;

Μήπως είναι αυτή που αναγνωρίζει ότι και οι άλλες αιρέσεις κατέχουν και αυτές κάποιο κομμάτι αληθείας;

Μήπως είναι αυτή που εντός των κόλπων της δέχεται ανθρώπους διαφόρων δήθεν χριστιανικών ομολογιών (αιρετικούς) δια να συμπροσευχηθούν δια την ειρήνη του σύμπαντος κόσμου;

Όχι αγαπητοί μου! Αυτή δεν είναι η Εκκλησία που μας παρέδωσε ο Δεσπότης Χριστός, αλλά είναι μια αλλοιωμένη «Εκκλησία» που αποτελείται απο ανθρώπους με αλλοιωμένο φρόνημα, και όχι Ορθόδοξο.

Καταντήσατε να μην δέχεσθε να ακολουθήσετε τον δρόμο που εχάραξαν οι άγιοι της Εκκλησία μας αλλά να δέχεσθε, όπως είδαμε και σε πρόσφατο άρθρο, μεμονωμένους ανθρώπους λέγοντας μάλιστα με παρρησία «Σήμερα δυστυχώς γίνεται συστηματική προσπάθεια - εκ μέρους ορισμένων - να ακολουθήσουν άλλο δρόμο από αυτόν που μας κληροδότησε ο π... τάδε». Δεν γράφετε όπως μας κληροδότησαν οι άγιοι πατέρες ΣΥΣΣΩΜΟΙ αλλά όπως σας κληροδότησε ο τάδε ή ο τάδε. Και μόνο από αυτό αποδεικνύεται ότι δεν ανήκετε εις την Ορθόδοξη Εκκλησία που ίδρυσε ο Θεάνθρωπος Κύριος Ιησούς Χριστός, αλλά ανήκετε εις ανθρώπους οι οποίοι δυστυχώς πλανήθηκαν. Και όπως είναι φυσικό δι΄ αυτό και ανήκετε εις την Εκκλησία εκείνων, διότι ΤΟ ΟΜΟΙΟ ΕΙΣ ΤΟ ΟΜΟΙΟ ΑΝΑΠΑΥΕΤΑΙ και φτάσατε εις το σημείο να συμπροσεύχονται οι ποιμένες σας με αιρετικούς και να αναγνωρίζουν τις αιρέσεις ως κανονικές Εκκλησίες με μυστήρια κιόλας! Όχι αγαπητοί! Οι Ορθόδοξοι δεν αποδέχονται εις την ΠΡΑΞΗ τέτοια απαράδεκτα φαινόμενα, ούτε και ποτέ πρόκειται να δώσουν την συγκατάθεσή τους σε αυτά. Δια τούτο δεν ανήκουν εις μίαν τέτοιαν αλλοιωμένην Εκκλησίαν αλλά ανήκουν εις την Εκκλησία του Χριστού την διωκόμενη και μη καταποντισθείσα υπό της αιρέσεως του Οικουμενισμού. Οι Ορθόδοξοι δεν βρίσκονται εκτός Εκκλησίας, διότι τούτη δεν είναι η Εκκλησία, όσο και εαν εσείς προσπαθείτε να την κάνετε να φαίνεται έτσι, αλλά είναι μια πανσπερμία αιρετικών συνονθυλευμάτων που την αποκαλούν και με όνομα ''Π.Σ.Ε''.

Εις αυτό ανήκετε όσο και να μην θέλετε να το πιστέψετε διότι ελέγχεται η συνείδησή σας. Η Ορθόδοξη Εκκλησία δεν έχει απολύτως ουδεμία σχέση με τους αιρετικούς και δια τούτο το Σύμβολον της Πίστεώς μας ομολογεί ΕΙΣ ΜΙΑΝ ΑΓΙΑΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΝ. Όχι πολλές, αλλά ΜΙΑ και ΑΓΙΑ, και όχι όπως οι ποιμένες σας ομολογούν μέχρι και δια τις εβραικές συναγωγές ότι είναι ευλογημένες!!!

Οι λόγοι σας λοιπόν δεν έχουν στόχο τον Οικουμενισμό δια τούτο δεν είστε και αντιοικουμενιστές, αλλά στόχο έχουν τους ζηλωτές Ορθοδόξους οι οποίοι εως σήμερον έχουν καταφέρει με νύχια και με δόντια (με την βοήθεια του Θεού βεβαίως) να μην έχουν κοινωνία με όσους συμμετέχουν εις τις συνάξεις των Οικουμενιστών και ούτε να τους δέχονται, ως πολύ ορθά πράττουν, ως Ορθοδόξους Ποιμένες.

Τρισχείριστη υπηρεσία προσφέρετε δυστυχώς εσείς οι ταλαίπωροι υπέρ του Οικουμενισμού λέγοντας εις τους απλοικούς Ορθοδόξους να συνεχίζουν να κοινωνούν μετά των Οικουμενιστών, φοβίζοντάς τους ότι θα δώσουν λόγο εις τον Θεό εαν διακόψουν το μνημόσυνο των αιρετικών Επισκόπων. Δυστυχώς αναλάβατε και την δικαία κρίση του Κυρίου ώστε να γνωρίζετε ποιόν ο Θεός θα κολάσει και ποιόν θα σώσει, και έτσι είναι αδύνατον να αντιληφθείτε την πλάνη που σας διακατέχει.

Εμείς αγαπητοί μου έχουμε τα παραδείγματα των αγίων μας, (και όχι του τάδε γέροντα) οι οποίοι δια μέσω των λόγων και των πράξεών των μας διδάσκουν ακόμα και σήμερα το πως θα πρέπει να πράξουμε σε περιόδους αιρέσεων και αυτούς θα ακούσουμε και μόνο.

Και σας ερωτούμε και εμείς με την σειρά μας. Θα γίνονταν αυτά τα Οικουμενιστικά ευτράπελα εαν βρίσκονταν εν ζωή (σωματικά) οι άγιοι της Εκκλησία μας;; Μήπως εσείς πιστεύετε ότι θα δέχονταν την κοινωνία μετά των αιρετικών Οικουμενιστών Επισκόπων;

Η απάντηση βρίσκεται εις τους βίους των, και αυτούς τους βίους θα πρέπει συνεχώς να μελετά ο Ορθόδοξος Χριστιανός και ειδικότερα των αγίων που εμαρτύρησαν δια την πίστη των.

Εσείς μπορείτε να ασχολήστε με τους γεροντάδες σας και να πορεύεσθε την δική τους οδό. Εμείς προτιμούμε την σίγουρη και ασφαλή οδό των αγίων της Εκκλησίας μας τους οποίους εορτάζουμε κάθε ημέρα.

Σταματήστε λοιπόν να χρησιμοποιήτε το δήθεν επιχείρημα ότι και εσείς είστε αντιοικουμενιστές, διότι το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να πλήξετε τους αγωνιστές Ορθοδόξους Χριστιανούς οι οποίοι δεν «κλίνουν γόνυ τω Βάαλ»!

Είστε λοιπόν ΑΝΤΙΖΗΛΩΤΕΣ και όχι ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ, διότι ο αληθινά Ορθόδοξος Χριστιανός ο οποίος δεν αποδέχεται τα αιρετικά Οικουμενιστικά ανοίγματα των ποιμένων θα αναγκαστεί εκ των πραγμάτων να είναι και ζηλωτής Χριστιανός όπως μας διδάσκουν και οι βίοι των αγίων της Εκκλησίας.


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΜΑΣ BLOG

1 comments:

  1. ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΣ, ΑΠΟΜΑΚΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΩΝ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΩΝ...

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ "ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΟΥΜΕ-ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΜΕ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ, "ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ", ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΟΠΩΣ ΑΠΕΚΑΛΥΨΕ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΥΛΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ:
    Ο Απόστολος Παύλος
    ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΟΣ ΓΑΛΑΤΑΣ Κεφ. 1, στίχοι: 8 "ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ' ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω. 9 ὡς προειρήκαμεν, καὶ ἄρτι πάλιν λέγω· εἴ τις ὑμᾶς εὐαγγελίζεται παρ' ὃ παρελάβετε, ἀνάθεμα ἔστω. 10 ἄρτι γὰρ ἀνθρώπους πείθω ἢ τὸν Θεόν; ἢ ζητῶ ἀνθρώποις ἀρέσκειν; εἰ γὰρ ἔτι ἀνθρώποις ἤρεσκον, Χριστοῦ δοῦλος οὐκ ἂν ἤμην. 11 Γνωρίζω δὲ ὑμῖν, ἀδελφοί, τὸ εὐαγγέλιον τὸ εὐαγγελισθὲν ὑπ' ἐμοῦ ὅτι οὐκ ἔστι κατὰ ἄνθρωπον· 12 οὐδὲ γὰρ ἐγὼ παρὰ ἀνθρώπου παρέλαβον αὐτό, οὔτε ἐδιδάχθην, ἀλλὰ δι' ἀποκαλύψεως Ἰησοῦ Χριστοῦ".

    ΟΠΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο Ι΄ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ: "ΕΙ ΤΙΣ ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΩ, ΚΑΝ ΕΝ ΟΙΚΩ ΣΥΝΕΥΞΗΤΑΙ, ΟΥΤΟΣ ΑΦΟΡΙΖΕΣΘΩ", ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΕ "ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ" ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΕ "ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟΥΣ" (σελίδα 24 του "Ιερού Πηδαλίου http://www.kenef.phil.uoi.gr/pdf/14936/14936.pdf ").

    ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ-ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ, ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΦΟΡΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ, ΜΕΓΑΣ ΦΩΤΙΟΣ, ΜΕΓΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ, ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ Ο ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ, ΑΓΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ Ο ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ.

    ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΑΓΙΑ "ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ-ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΕΝΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΖΗΛΩΤΕΣ" ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, http://www.youtube.com/watch?v=vdx11IBJrc8&feature=player_embedded , ΚΑΘΩΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΙΕΡΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ (ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΕΙΡΑΙΩΣ) ΜΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΠΟΥ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ ΤΟΝ "ΑΛΑΘΗΤΟ" ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΠΑ ΩΣ ΑΓΙΟΤΑΤΟ, http://www.youtube.com/watch?v=WzFefJUAyZ8&feature=player_embedded , ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΟΝΗΡΑ ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ...

    Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΠΡΟΣ ΠΑΝΤΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ (ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ) ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΡΕΝΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΝΕΡΩΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΤΡΩΓΑΝ ΤΑ ΘΗΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΑΝ ΩΣ ΘΕΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΡΙΧΝΑΝ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΛΙΒΑΝΙ, ΘΥΜΙΑΜΑ ΣΤΟΝ "ΘΕΟΠΟΙΗΜΕΝΟ" ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΝΕΡΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ... ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΜΕ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΠΙΣΤΟΥΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΘΕΟ; ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ; ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ; ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top