Οι Τρικαμηνικοί αναφέρουν ότι δεν είμαστε ούτε έντιμοι αλλά ούτε και ηθικοί. Τέτοιες άγιες ημέρες αποτελεί τιμή για εμάς να μας χαρακτηρίζουν έτσι. Ας είναι. Ο Κύριος είναι ο Κριτής για όλους μας.

Επίσης δεν απαντήσαμε - ὀπως γράφουν -  αλλά σχολιάσαμε!Απαντήσεις έχουμε δώσει αρκετές (τελευταία εδώ), οπότε επειδή συνεχώς παίζουν την ''κολοκυθιά'' έχουμε να πούμε τα εξής:

Aν θέλουν διάλογο μαζί μας, τότε επαναλαμβάνουμε ότι είχαμε αναφέρει και παλαιότερα, δηλαδή ότι είμαστε πρόθυμοι να συνδιαλεχθούμε πρόσωπο με πρόσωπο με τον π. Ευθύμιο Τρικαμηνά. Μάλιστα (για να τους ελαφρώσουμε), είμαστε πρόθυμοι να μεταβούμε εμείς προς τους Τρικαμηνικούς δια μέσω της συγκοινωνίας.

Αν πάλι δεν δέχονται (όπως και την προηγούμενη φορά), διότι μάλλον θεωρούν ότι τα «ατράνταχτα επιχειρήματά» τους δεν θα τα δει ο κόσμος σε έναν τέτοιο προσωπικό διάλογο, είμαστε ανοιχτοί εις το να τον βιντεοσκοπήσουν. Εννοούμε φυσικά μετά την Μ. Σαρακοστή. Δέχονται; 

''ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ''!


Y.Γ. Επίσης απορίας άξιον είναι το γιατί δεν μεταβαίνουν οι ίδιοι προς τους Επισκόπους των Γ.Ο.Χ (όπως θα κάνουμε εμείς μέσω της πρότασής μας), αλλά ζητάνε οι Επίσκοποι να τους βρούν και να τους απαντήσουν!!!! Μήπως μερικοί έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους; Έχουν απορίες και θέλουν συζήτηση; Ας μεταβούν οι ίδιοι προς αυτούς λοιπόν!

2 comments:

  1. Ποιά εντιμότητα να έχουνε Ιωάννη άνθρωποι που μέχρι πριν λίγα χρόνια ομιλούσανε για άκυρα Μυστήρια της Κρατούσας (και πριν το Κολυμπαρι) και πριν λίγο καιρο, αφού άλλαξαν γνώμη (κι έκαναν μόνοι τους Οικονομίες, σαν να είναι Σύνοδος, κάνοντας κωλοτούμπα και σ΄αυτη την δική τους άποψη) δημοσίευσαν σειρά άρθρων, παριστάνοντας τους ανήξερους κι ειρωνευόμενοι όσους έχουνε την άλλοτε δική τους θέση ;
    Δεν χρειάζεται να συζητήσουμε εδώ το επίμαχο θέμα, απλά το αναφέρω ως δείγμα χαρακτήρος. Κι αναγνωρίζουνε λοιπόν σήμερα ως έγκυρα τα μυστήρια των Οικουμενιστων αλλά όχι των ΓΟΧ !!!
    Ο Βαρθολομαίος που αναθεμάτισε τους Αγίους, έχει έγκυρα Μυστήρια, αλλά όχι οι ΓΟΧ !!!
    Τέτοιο θράσος δεν συναντάς εύκολα ούτε καν σε ατομα εκτός Εκκλησίας...κατά το δη λεγόμενον, πρώτα πρέπει κάποιος να έχει τις βασικές αρχές, να είναι "παντελονάτος" και μετά βλέπουμε και τα υπόλοιπα, τα οποία σπανίζουν στις μέρες μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέσα στο μυαλό μου είσαι αδερφέ. Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν!

    Επίσης, το αστείο της υπόθεσης είναι ότι - εμμέσως πλην σαφώς - ερωτάνε (για άλλον λόγον και μάλιστα πονηρόν.....) αν δίνουμε ''λόγο'' στους Επισκόπους... ποιοί; αυτοί οι οποίοι τόσο καιρό έγραφαν κατά του ''Επισκοποκεντρισμού''....... ΟΥΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top