Ο π. Ευθύμιος Τρικαμηνάς αναρωτιέται ποιόν εκπροσωπεί το ιστολόγιό μας. Μάλλον δεν αναπαύεται εις το ότι γνωρίζει το ονοματεπώνυμό μας και η ''αγωνία'' του είναι να βρει τι; 

Επίσης· είναι άξιον απορίας το πως ερωτά για εμάς εφ΄ όσον εμείς οι ίδιοι του είχαμε προτείνει συνάντηση για διάλογο πρόσωπο με πρόσωπο και ο ίδιος αρνήθηκε.

Όσον αφορά εμάς και τους υπολοίπους Γ.Ο.Χ (και όχι μόνο), δεν έχουμε κανένα πρόβλημα διότι με τα «επιχειρήματα» που κατά καιρούς έχετε αναφέρει - εσείς και οι συνεργάτες σας -  μας ενώνετε ακόμα περισσότερο. Βλέπετε, ο Κύριος οικονομεί και μέσα από το κακό να βγάζει καλό.....

Καλή συνέχεια στο στάδιο της Μ. Σαρακοστής!

Υ.Γ. Μάλλον ο π. Ευθύμιος και οι συν αυτώ, ψάχνουν να βρούν αλλού ''απαντήσεις'', διότι αυτές που ήδη έλαβαν, πρέπει να τους έφεραν σε δύσκολη θέση.......Τους καταλαβαίνουμε.




ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

1 comments:

  1. Προφανώς δεν καταλαβαίνετε την ερώτηση... Σας ξέρει ο π. Ευθύμιος και πολύ καλά μάλιστα ... Αυτό που ερωτά είναι αν οι απαντήσεις είναι προσωπικές ή είναι και απαντήσεις επίσημες από τις Συνόδους σας... Τι δεν καταλαβαίνετε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top