Το υπουργείο, όπως αποκάλυψε ο κ. Γεωργιάδης, εγκαινιάζει μία σταθερή επικοινωνία με την 
Συνάντηση με τον ιερομόναχο Νικόδημο Λαυριώτη και αντιπροσωπεία από την Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας του Αγίου Όρους είχε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης. Στη συνάντηση παρέστη και ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιάννης Τσακίρης.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι «λάβαμε την ευλογία τους και ξεκινήσαμε μία συνεργασία, διότι ασφαλώς το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κατόπιν και των εντολών του πρωθυπουργού, δεν θα μπορούσε να αδιαφορεί για το μεγαλύτερο σύμβολο της Ορθοδοξίας που υπάρχει στην πατρίδα μας» , όπως διαβάζουμε στο ethnos.gr.
Το υπουργείο, όπως αποκάλυψε ο κ. Γεωργιάδης, εγκαινιάζει μία σταθερή επικοινωνία με την Ιερά Επιστασία, «για να δούμε πως και εμείς, ως κυβέρνηση, θα βοηθήσουμε, όπως έκαναν στο παρελθόν και άλλες κυβερνήσεις, ώστε το Άγιο Όρος να προχωρήσει και να συνεχίσει την υπέρλαμπρη πορεία του» τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.
Από πλευρά του, ο ιερομόναχος Νικόδημος σημείωσε ότι «αισθανόμαστε μεγάλη χαρά, μεγάλο ενθουσιασμό. Γιατί όταν περάσουν τα 7 χρόνια των ισχνών αγελάδων και έρθει η αλλαγή, δεν μπορεί κανείς να βλέπει να ανατέλλει άλλος ήλιος και να πνέει άλλος αέρας στην πατρίδα μας και αυτό να τον αφήνει ασυγκίνητο».
Και συνέχισε: «Προσωπικά εγώ, αλλά και όλο το , αισθανόμαστε μεγάλη υποχρέωση να συγχαρούμε τον πρωθυπουργό της Ελλάδος, διότι μας κάνει να αισθανόμαστε ότι κατ’ αρχάς έχουμε πρωθυπουργό. Μεγάλη υπόθεση. Και να αισθανόμαστε ότι κατοικούμε σε κράτος ευνομούμενο.

1 comments:

  1. Αν περίμενε κανείς αντίδραση από τους Αγιορείτες, απλά να την ξεχάσει.

    Έξυπνος ο Άδωνις. Τους πούλησε χονδρική γεροντολατρεια και αγόρασε την συνείδησή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top